Çalışma ve İş Kurumu Karabük İl Müdürlüğü (İŞKUR)tarafından Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ) tanıtım standı açtı.


 

20130401AW000249_01İŞKUR tarafından, üniversite öğrencilerini meslek seçimi ve işgücü piyasası konularında bilgilendirmek,kurum hizmetlerini tanıtmak amacıyla Karabük Üniversitesi kantininde tanıtım standı açtı.

İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, açtıkları statta işgücü yetiştirme kursları,işbaşı eğitim programları,Umem ve Toplum yararına programlar hakkında bilgiler verildiğini söyledi.

Coşkun, İş ve Meslek Danışmanlarınca iş arama becerileri hakkında danışmanlık hizmetlerinin de gerçekleştirildiğini belirterek, “İŞKUR’un, hizmet noktasında son yıllarda faaliyet alanları çok çeşitlilik göstermiştir. Kayıt alma,işe yerleştirme yanında İşkurun iş hayatına yönelik diğer faaliyetleride artarak devam etmektedir. Çalışma İlişkilerinden kaynaklanan uyuşmazlıkların çözümü noktasında da görev üstlenen kurumumuz paydaş kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak, hizmetlerini etkin biçimde yerine getirme çabası içerisindedir. Bu bağlamda Karabük Üniversitesi ile yapılan işbirliği kapsamında bilgilendirme çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam edilecek olup, işbirliği alanında kurumumuza yardımlarını esirgemeyen başta Rektörümüz olmak üzere, tüm Karabük Üniversitesi çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi