KARABÜK ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRÜ COŞKUN GÜVEN, KARABÜK SERBEST MUHASEBECI VE MALI MÜŞAVIRLER ODASI (SMMMO) ÜYELERINE ODA TOPLANTI SALONUNDA KURUM HIZMETLERI HAKKINDA BILGILENDIRME TOPLANTISI YAPTI.

 

20121205AW000951_02Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyelerine oda toplantı salonunda Kurum hizmetleri hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

ilgilendirme toplantısına Karabük SMMMO Başkanı Hüseyin Eken ve yönetim kurulu üyeleri ile il genelinde faaliyet gösteren meslek mensupları katıldı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven Müdürlük faaliyetleri hakkından yaptığı sunumda,aktif ve pasif işgücü faaliyetleri ile çalışma ilişkileri alanında yürütülen faaliyetler hakkında bilgi vererek, Oda üyelerine, mükelleflerinin işgücü taleplerini Kurum aracılığıyla karşılamaları noktasında avantajları ve işveren prim desteği kapsamında sunulan hizmetleri tanıttı.

Güven, ayırca işgücü uyum hizmetleri kapsamında kayıtlı işsizlerin istihdam edilebilirliliklerinin artırılmasına yönelik uygulanan mesleki eğitim ve işbaşı eğitim çalışmaları ve çalışma ilişkileri alanında Müdürlük yetkisinde bulunan, 4857 sayılı İş Kanunu, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve 6356 sayılı Sendikalar ve İş Sözleşmeleri Kanunları hakkında da katılımcılara işverenlerin yükümlülükleri noktasında bilgiler aktardı.