YENİ SEZONDA AVRUPA KUPALARINA KATILMALARI HALİNDE İŞADAMI ÇEBİ FUTBOLCULARA DAİRE HEDİYE EDECEĞİNİ AÇIKLADI


 

 cebioglu-futbolculara-daire


Kardemir Karabükspor’un Süper Lig'de kalması kentte şampiyon olmuş gibi sevinç yaşatırken, yeni sezon içinde konulacak hedefe işadamından büyük jest geldi.


Karabük’ün tanınmış işadamlarından Adnan Çebi, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Fenerbahçe’yi mağlup ederek ligde tutunan Karabükspor’u tebrik ederek, yeni sezonda takımın Avrupa kupasına katılması halinde Çebioğlu Recidanse’den futbolculara daire hediye edeceğini açıkladı.


Karabükspor’un Süper Ligde tekrar kenti temsil edeceği için tebrik ederek başarılar dileyen İşadamı 20130520AW000304_02Adnan Çebi, “Yeni sezona her işimize başlarken koyduğumuz hedef gibi Karabükspor’umuzunda bir hedefi olmalı. Çebioğlu grup olarak şehrimizi Avrupa kupalarında Karabükspor’umuz temsil ettiği takdirde Çebioğlu Recidanse’den futbolcularımıza daire hediye edeceğiz. Zaten futbolcularımızın bir kısmı Recidanse’de kaldıkları için de kendimizi kulübe karşı bu desteği vermemizi kamçılıyor. Fenerbahçe galibiyeti ile ligde kalmayı başaran başta Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ve yönetimini ile futbolcuları ve teknik heyeti de tebrik eder yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi