Safranbolulu işadamı ve MHP Belediye Başkan aday adayı Çetin İpek teşkilata ahte vefa sahur programı düzenledi.


 

30 Mart yerel seçimleri son20140721AW148976_02rasında yaşanan istifalar ardından MHP’de teşkilatlanma sıkıntısı yaşayan Safranbolu'daki partililer, eski belediye başkan aday adayı ve işadamı Çetin İpek'in teşkilata ahde vefa sahur programında bir araya geldiler.

Düzenlenen sahur programına MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, Merkez İlçe Başkanı Samet Sarıtas, İl Ocak Başkanı Tolga Akay, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Safranbolu MHP eski İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Ahte vefa sahur programımda kısa bir konuşma yapan İpek, her sene düzenlenen iftar programı bu sene teşkilat yokluğundan yapılamadığından biz ülkücüler bugün teşkilatına ahde vefa örneğini gösterdiği için herkese teşekkür etti.

 
İpek, "Amacımız birlik ve beraberliğimizi göstermekti. Amacımız teşkilata ahde vefa'ydı. Sağ olun var olun. İnşallah birlik ve beraberliğimizi bozmayarak Safranbolu’da güzel çalışmalar yapacağız. Bu teşkilatı layık olduğu yerlere taşımak adına bizler var gücümüzle çalışacağız. Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımız şu günlerde İsrail’in Filistin'e 15 gündür uyguladığı bu zulüm karşısında yüreğinde azıcık insanlık onuru taşıyan herkes yaşanan insanlık dramı karşısında üzülür. Üzerinde yaşadığımız coğrafya da hakimiyet kavgası ve hakim olmak isteyenlerin kavgasına, insanlıktan ve vicdanından nasip almamış güçler sayesinde kanın ve gözyaşının su yerine aktığına şahit oluyoruz. Bu zulüm sadece orada değil, Kerkük'te, Musul'da, Telafer'de Türkmenlere karşıda devam etmekte aylarca. Allah'ım bu mazlumları bir gün zafere ulaştıracaktır. Bizler her zaman mazlumların yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi