ATATÜRK İLE İLGİLİ “ASLA MÜSLÜMAN VE TÜRK DEĞİL, YAHUDİ” GÖRÜŞÜNÜ FACEBOOK PROFİLİNDE PAYLAŞAN KARABÜK’ÜN YENİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYFULLAH KAPLAN’A İLK CEVAP CHP KARABÜK İL BAŞKANI BAYRAM KARADAĞ’DAN GELDİ


 

KARADAĞ “ KARABÜK’E HOŞ GELMEDİN MÜDÜR. ÖNCE KENDİNE BAK”


 

chp-milli-egitim

Karabük’e yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan’ın Facebook profilinde yaptığı paylaşımları gündeme getiren Karabük Net Haber’in ve yaptığı haber gündeme bomba gibi düştü.

İl Milli Eğitim Müdürü Kaplan’ın, Atatürk ile ilgili “Asla Müslüman ve Türk değildir, bir Yahudi’dir.” Görüşünü içeren paylaşıma tepkiler daha 24 saat geçmeden çığ gibi büyüdü.

İlk tepkiyi CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ gösterdi. Karadağ, Facebook sayfasından yayınladığı basın açıklamasında “Karabük’e hoş gelmedin. Önce kendine bak” dedi.

CHP İl Başkanı Bayram Karadağ, ayrıca Karabük basın mensuplarının cep telefonlarına çektiği SMS ile 30 Ağustos Cumartesi (Yarın) saat 11:30’da bir basın toplantısı düzenleyeceğini de duyurdu.

İşte CHP İl Başkanı Karadağ’ın yayınladığı basın açıklaması;

 
Karabük’e hoş gelmedin Müdür…

Sen kimin Müdürüsün..?

Türkiye Cumhuriyetinin mi, Cumhuriyet Karşıtlarının mı?
Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptıkları değil de, soyu sizi neden ilgilendiriyor. Yoksa Vatanı satanların soysuzluğunu konuşamazken, Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün soyuna dil uzatmanızın arkasındaki düşünce nedir?

Kuran-ı Kerim gibi inancımızın kitabını Türkçeye çevirtmiş, bugün okuyarak anlamamızı sağlayan…

Özgür olmayan ülkelerde Cuma namazı kılınamaz. Dinimizi rahatça ülke topraklarımızda yaşamamızı sağlayan, halkıyla beraber Ulusal Kurtuluş Savaşını kazanan, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e düşmanlığınızın nedeni onun bugün sizin de müdürlüğünü yaptığınız Milli Eğitim gibi kurumları kurup, özgürce vatan evlatlarının yetişmesini sağlaması mıdır?

Demokrasi rejimini getirip, işçinin, köylünün çocuklarının Devletin Başına Başbakan,  Cumhurbaşkanı olmasını sağlaması mıdır?

Lozan Anlaşmasını Kötüleyerek bir yere gelemeyeceğinizin farkında değimlisiniz. Lozan Anlaşması, siz kabul etseniz de etmeseniz de ülkemizin temel taşıdır. Yıllardır ülkemizde Lozan anlaşmasını kabul etmeyen, siyasi ikbal peşinde koşan aymazlar vardır.

Yahudilere hizmet eden arıyorsan, Atatürk’e değil OFER’lere Limanları peşkeş çekenlere bak.

Yahudilere hizmet eden arıyorsan, Atatürk’e değil Suriye sınırındaki mayınlı arazilerin 49 yıllığına İsrailli şirkete verilmesine itiraz edenleri “Yahudi düşmanlığı” yapmakla suçlayanlara bak.

Yahudilere hizmet eden arıyorsan, Atatürk’e değil Kürecik’e İsrail’i korumak için radar istasyonu kuranlara bak.

Yahudilere Hizmet eden arıyorsan, Atatürk’e değil, Amerikan Musevi Komitesi ADL tarafından "Cesaret Ödülü” alanlara bak.

Yahudilere Hizmet eden arıyorsan, Atatürk’e değil, İsrail ile 15 Temmuz 2004’de Ankara’da bir mutabakat zaptı imzalayarak, Serbest Ticaret Anlaşması kapsamında “Temel ve işlenmiş tarım ürünleri ticaretindeki tavizlerin karşılıklı genişletilmesini müzakere etme konusunda” anlaştı. Böylece AKP, İsrail’e Türk tarımını çökertme olanağı sundu, buna bak.

milli-egitim-chpYahudilere hizmet eden arıyorsan, Atatürk’e değil, tarihte ilk kez Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkentinde, İsrail’e, Siyonizm’in kurucusu Theodor Herz’i anma izni verildi. 6 Aralık 2004 günü İsrail’in Ankara Büyükelçiliği, Ankara’da, Milli Kütüphane Konferans Salonu’nda Siyonizm’i andı, bu izni veren hükümete bak.

İsrail’e hizmet eden arıyorsan, Atatürk’e değil, Mavi Marmara’ya saldırıdan iki hafta önce, Tel Aviv’in gemiye müdahale edeceğini söylediği günlerde, İsrail’in OECD’ye üye olmasına izin verdi, bu izni verenlere bak.

İsrail’e hizmet eden arıyorsan, Atatürk’e değil, İsrail mallarını boykot etmeyin diye 13 Şubat 2009 tarihinde, okullara genelge gönderen kendi bakanına bak.

Atatürk’e Hakaret etmeden önce kendi düşüncene sahip insanlara bir bak…

CHP Lideri, Sayın Kemal Kılıçdaroğlun’a hakaret içeren paylaşımlar yapmayı bırak,  Milli Eğitimi yükseltmeye bak.

Gelir gelmez Karabük’ü Karıştırdın. Önce kendi kurumunu alt üst ettin. Mezardaki Müdüre en yüksek puan verdin, sonra ‘sehven verilmiş’ dedin.

Karabük’te eğitim seviyesinin yükselmesini sağlayan nice müdürün puanını düşürerek aslında onları değil, kendini rezil ettin.

Daha gelmeden birilerinin yönlendirmesiyle mi, kendi iradenle mi bilinmez ama Karabük’ü ve Milli Eğitimi karıştırdın.

Sayın Müdür; Siyaset yapacaksan, Milletvekili adayı olacaksan, Kayseri’ye git, çıkart üzerindeki 657 gömleğini, çık siyasi arenada fikirlerini söyle.

Birilerine yaranmak için 2015’de Milletvekili olmak için, Ülkemizin kurucusuna hakaret etmek Milli Eğitim mensubuna yakışmıyor.

Önce kendine bak…

‘Yok, ben böyle düşünmüyorum’ diyorsan, Karabük Milli Eğitimdeki huzuru bozmayı bırak, Karabük’ü bırak, gideceğin yerlerde siyasetine bak.

Editör: Haber Merkezi