AK PARTİ’NİN KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI İÇİN İLK BAŞVURUYU YAPAN ÖZGÜR ULUPINAR ÇALIŞMAYA HIZLI BAŞLADI


 

sanki-adaygibi


AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk resmi başvuruyu yapan Özgür Ulupınar, başvuru dosyasındaki imzası kurumadan çalışmaya hızlı başladı.

Ak Parti’nin ilk gözağrısı olan Özgür Ulupınar, geçtiğimiz Cuma günü İl Teşkilatına adaylığını yaptı ve iki gündür mahalleden, mahalleye toplantılara katılıyor. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Aday Adayı Ulupınar, İki yüz evler, Yenişehir, Yüzüncü Yıl, Beşbinevler, Kayabaşı ve Aydınlıkevler Mahallelerinde toplantılara katıldı.

Doğup, büyüdüğü Kayabaşı ve Aydınlıkevler’de “Özgür Başkan” sloganları ile karşılanan Ulupınar “İki gün içinde onlarca hemşerimle bir araya geldim. Gerek kendimin, gerekse başkalarının organize ettiği mahalle toplantılarına katılıyorum. Aday Adaylığı sürecindeyim. İlk olarak parti delegeleri istişare etmem gerekse de, şimdilik vatandaşlarla bir araya gelmeyi tercih ettim. İki gün içinde ulaşabildiğim beş yüzün üzerinde hemşerimle yüz yüze sohbet etme imkanı buldum.” Diye konuştu.

Özgür Ulupınar, halkın AK Parti’ye ve kendisine olan ilgisinden son derece memnun kaldığının altını çizerken “Vatandaş, göz boyama şeklinde yerel hizmetlerin farkında. Daha aday olmadan önce de belirttiğim gibi 78 Mega Projem var. Yakında bu projelerimi açıklamaya başlayacağım ve işte o zaman Karabük’ün modern bir kent olacağına vatandaş da ikna olacaktır. Mahalle, mahalle, kapı, kapı gezmeye devam edeceğim. Çarşı Merkezinden bir irtibat bürosu da tuttuk. Zaman zaman irtibat bürosunda, zaman zaman ise vatandaşın ayağına kadar giderek, hemşerilerimle bütünleşmeye devam edeceğim.” Dedi.

Partiye bir seçim heyecanı getirdiği belirtilen Özgür Ulupınar’ın, bu çalışmalarını yakından takip eden parti kurmayları ise memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

 

Editör: Haber Merkezi