MHP MYK ESKİ ÜYESİ VE 21. DÖNEM KARABÜK MİLLETVEKİLİ İLHAMİ YILMAZ, SAFRANBOLU’DA YAŞANAN TÜRK BAYRAKLARININ KAZINARAK SÖKÜLMESİ İLE İLGİLİ SERT BİR AÇIKLAMA YAPTI


 

YILMAZ “KIZ KARDEŞİN GELİNLİĞİ, ŞEHİDİMİN SON ÖRTÜSÜ, IŞIL IŞIL, DALGA DALGA BAYRAĞIMIZI MİLLETİN GÖNLÜNDEN SİLECEKLERİNİ Mİ SANIYORLAR”


 

ilhami-yilmaz-bayrak

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Eski Üyesi ve 21. Dönem MHP Karabük Milletvekili İlhami Yılmaz, Safranbolu’da yaşanan Türk Bayraklarının sökülmesi ile ilgi Karabük Net Haber’e bir açıklama yaptı.

Telefon görüşmesi ile Karabük Net Haber’e bir açıklama yapan İlhami Yılmaz, Safranbolu’da geçtiğimiz Pazar günü yaşanan Türk Bayraklarının sökülmesine sert tepki gösterdi.

Yılmaz, Safranbolu Ülkü Ocakları’nın tebrik ederken, Safranbolu Belediyesini ise bayrakları kazıtarak söktüğü için ağır eleştirdi.

İlhami Yılmaz açıklamasında şu görüş ve düşüncelere yer verdi;
Diyarbakır, Lice'de askeri üsten Türk Bayrağının indirilmesini seyreden iktidar, Safranbolu Belediyesi marifetiyle Ülkü ocaklarının yapıştırmış olduğu Türk Bayraklarını kazıtarak, gerçek zihniyetlerini ortaya koymuşlardır.

Bu manada Türklüğün değerleri ile ilgili hangi noktada olduklarını gözler önüne sermişlerdir.

PKK, direklerdeki bayrakları indiriyor, Safranbolu Belediyesi ise temizlik işleri vasıtası ile direklerdeki bayrakları kazıtarak söküyor. Bayrağı direkten kazıyarak sökmekle, milletin gönlünde "Kız kardeşinin gelinliği, şehidimin son örtüsü, ışıl ışıl, dalga dalga bayrağım" diye, yer tutan bayrağı milletin gönlünden sileceklerini mi sanıyorlar?

IŞİD'e el sallayıp, Türkmen kardeşlerimizin katline göz yumanların, Türk Bayrağına saygı duymasını beklemek zaten abesle iştigaldir.

Safranbolu'daki Ülkücü kardeşlerim, herkesin uyuduğu gecenin bir zamanında, bu vatan toprağının Türkün yurdu olduğunu temsil eden, bayrağımızı halisane ve samimi duygularla toplumun önüne sermesi, takdire şayan bir davranıştır. Ülküdaşlarımın hepsini teker teker gözlerinde öpüyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene…