Karabük İl Özel İdaresi tarafından personel servisinde kullanılmak üzere alınan 4 yeni araç hizmete girdi.


20160126AW643311_01

Alınan araçlar hakkında bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, daha önce personel servisinin özel sektörden kiralanan araçlar ile yapıldığını şimdi ise alınan yeni araçlarla servisin çekileceğini söyleyerek, yeni araçların 190 bin ile 200 bin TL’ye mal edildiğini de kaydetti.

“ YENİ PERSONEL ALIMI OLMAYACAK ”
İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, alınan otobüslerin yapılan hesaplamalar neticesinde 3 yılda kendini amorti ettiğini belirterek, “Özel İdare olarak personelimizi taşımak için her yıl 4 adet otobüs kiralıyorduk.

Artık bundan sonra kendi personelimizi yeni araçlarımız ile kendimiz taşıyacağız. Şunu belirtmek isterim ki 4 yeni araç alındı ve bununla birlikte 4 personel alımı yapılacak diye bir algı asla oluşmasın.

Bu araçları bizim kendi bünyemizde ki mevcut personelimiz kullanacak. Servisi yapacak, aracı park edecek ve normal işine devam edecek. Sonuç olarak vatandaşlarımız bir beklenti içinde olmasın” diye konuştu.

Uzun , araçların alımında da Meclisi üyelerine teşekkür ederek, “2 yılda ciddi oranda iş makinesi takviyesi yapıldı. Bu konuda, Özel İdare her anlamda destek veren bizleri yalnız bırakmayan Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım’a ve Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi