ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ HAKAN ESKİ, ÇALIŞMALARIN PROJELERİNİN KIŞ AYINDA BİTİRİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.

 

20121222AW000436_01

Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Eski, çalışmaların projelerinin kış ayında bitirileceğini söyledi.

Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Eski, İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği’nin seminerine katıldıklarını ve faydalı bir seminer olduğunu söyledi.

Karabük’te göreve yaklaşık 5 ay önce başladığını belirten Eski, “Çok hızlı bir şekilde önceden Karabük’ü de bilmemiz nedeniyle işlere başladık. İlçelerde asfalt onarımları, içme suyu bakım işleri devam ediyordu. Bunları sistemli şekilde devam ettirirken, diğer yandan 2013’ü planlamaya başladık. Bunda da ciddi şekilde mesafe aldık. Su debileri ölçülmesi gerekiyor, bunların ölçümlerini yaptık. Müracaatlarımızı yaptık, gerekli izinleri kış mevsiminde hazırlıyoruz. Yaza bırakmadan bunu halledeceğiz. 2013 dönemi projeleri yüzde 80-90’ı tamamlanmış olacak. Gelen ödeneklere göre bunlardan tercih yapılacak bir değerlendirme olacak. Kış ile ilgili haberleri takip ediyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Şuan kendimizi bu noktada hazır hissediyoruz. Ekiplerimiz 24 saat çalışacak şekilde hazırlar. Böyle bir yağış olursa ekiplerimiz şantiyelere yerleşecek hafta sonu da dahil olmak üzeri 7 gün 24 saat problem çıkmadan önlemlerimizi alacağız” dedi.

Emniyet Müdürlüğü binasının hızlı bir şekilde sürdüğünü belirten Eski, “Göreve başladığımız da bize ilk söylenen ilk Emniyet Müdürlüğüydü, orada işlerin yavaş gittiği söylendi. Onunla ilgili ciddi bir çalışma başlattık. Emniyet Müdürlüğü de kendi ölçüsünde takip ediyor. Kontrol elemanlarından bilgi aldık. Aksaklıkları zaman içinde düzelterek, bu aksaklıkları şuan kaldırdık. Çok ciddi kaliteli şekilde çalışmalar devam diyor. Süresi içinde bitirmeye çalışacağız. Bununla birlikte Halk Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü inşaatları var. Onlarda devam ediyor. Kar yağmadığı için havalar inşaatı engelleyecek şekilde olmadığı için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Özel İdaresi hizmet binası ile ilgili sorulan soruya da Eski, “Ödenek dahilinde düşünülebilecek işler, onunla ilgili bütçemize ödenek koyabildiğimiz taktirde ileriki yıllarda onu değerlendirebiliriz” dedi.