Karabük İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı ikinci toplantısı Vali Orhan Alimoğlu başkanlığında gerçekleştirildi


 

20150427AW396406_02Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi ve il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı ikinci toplantısı İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İl Koordinasyon Kurulu ilk toplantısının kış ayında yapıldığını hatırlatan Vali Orhan Alimoğlu “Birinci toplantı hazırlık toplantısı oluyor, ikinci toplantı da ise uygulama, icra, inşa ve yapım işlerine başlıyoruz. İlimizde, önemli, zaruri ve temel ihtiyaç olan işler yapılmaya devam ediliyor. Yaptıklarımızı güzel ve sağlam şekilde yapmaya gayret edelim.

İnsan güzel bir şey görürse ferahlık duyar, çirkin bir şey görürse sıkıntı duyar. Yaptığımız işlerin güzel ve sağlam olması hususlarına dikkat etmeliyiz. 2015 yılının ikinci Koordinasyon Kurulu Toplantısının ve gerçekleşecek olan projelerin ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Orhan Alimoğlu’nun açılış konuşmasının ardından sırasıyla yatırımcı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile bölge müdürleri söz alarak, 2015 yılında ilimizde yürütülen yatırım ve iş programları ile karşılaştıkları sorunları dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi