Karabük İl Genel Meclisi Ağustos ayı ilk toplantısı Meclis Başkanı Hasan Yıldırım Başkanlığında yapıldı.


 

20140804AW159684_01İl Özel İdare Meclis salonunda yapılan toplantının açılışında konuşan Başkan Yıldırım, İl genel Meclisi ve İl Özel İdaresinin çalışmalarını devam ettiğini belirterek, “Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz günlerde meclisimizde alınan karar doğrultusunda seyyar taş kırma makinesi olarak tabir ettiğimiz kompresör alımı gerçekleşti ve hizmete girdi. Bu şekilde İdaremiz için az paraya daha çok fayda getirecek, kamu kaynaklarını daha verimli bir şekilde kullanmamıza vesile olacak bu cihazın alımını yaparak hizmeti gerçekleştirmiş olduk. Bu kararın altında tüm meclis üyelerimizin imzası var, Meclisimize bu konuda teşekkür ediyorum. Güzel bir hizmet yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

Diğer çalışmalarla ilgili de bilgi veren Meclis Başkanı Hasan Yıldırım,“İdaremizin çalışmaları devam ediyor. Yol çalışmaları, yol genişletme çalışmaları, viraj genişletme çalışmaları, sarı malzeme dökme çalışmaları, menfez çalışmaları, su projeleri, KÖYDES projeleri, hepsi devam ediyor. Milletimize el birliği içinde hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadesinde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım’ın konuşmasının ardından gündemde yer alan maddelerin görüşülmesine geçildi. Bir hafta süre ile devam edecek İl Genel Meclisi toplantısında gündemde yer alan maddelerin yanı sıra yapılması gereken diğer işlerde görüşülecek.