20140303AW023282_01Karabük İl Genel Meclisi son toplantısını gerçekleştirdi.

2009 Yılı Mart ayında yapılan yerel seçimlerle işbaşına gelen, AK Parti, MHP ve CHP’li üyelerden oluşan İl Genel Meclisi son Meclis toplantısını yaparak veda etti.

İl Genel Meclisine son kez Başkanlık yapan Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, 30 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde iş başına gelecek olan yeni Meclis üyelerine de başarılar diledi.

Mart ayı toplantısının son toplantı olduğunu ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan,“2009 Yerel seçimlerinde her partiden oluşan ve iş başına gelen bu meclis 5 yıl süreyle görev yaptı. 30 Mart’ta yapılacak seçimlerden sonra da yeni bir meclis oluşacak. Tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten 5 yıl içerisinde çok güzel çalışmalar yapıldı. Karabük’ün merkez ve ilçeleri dahil olmak üzere her alanda güzel hizmetler yapıldı. Beş yıl öncesinden de burada beraber çalıştığımız arkadaşlarımız var. Yaklaşık 10 yıldır ben bu mecliste görev yapmaktayım. 5 yıl bazı arkadaşlarımızla çalıştım, 5 yıl da yeni arkadaşlarımızla beraber çalıştık. 10 yıllık süre boyunca bu meclis Karabük’ün menfaatine ne gerekiyorsa onu yaptı. Yaklaşık 600 milyon TL’ye yakın para ile KÖYDES ödenekleri de dahil harcama yapılmıştır ve bu mecliste bir tek kuruşluk şaibe meydana gelmemiştir. Bu Meclisle ilgili birileri şunu der, bunu der, ben hiç onları ciddiye almıyorum. Basın haberler de yazılabilir ama İl Genel Meclisi ile ilgili hiç kimse bu meclis yolsuzluk yaptı, bu meclis hırsızlık yaptı, bu meclis şaibelerle dolu kararlar aldı diyemez. Ben bütün arkadaşlarıma, iktidarı muhalefeti dahil hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, yeni oluşacak Meclisinde hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri görüşüldükten sonra onaylanarak komisyonlara havale edildi.