AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR KARABÜK’ÜN ADAY LİSTESİNİ DEĞERLENDİRDİ


 

istikrara_devam

1 Kasım’da gerçekleştirilecek erken seçimde AK Parti Karabük’ten Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve Karabük Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Buhranettin Uysal’ı aday gösterdi.

Listelerin açıklamasının ardından parti binasında değerlendirme yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, "18 aday adayının içerisinden partimizin kurucusu ve kentimizin medarı iftarı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin bey ve eski Karabük Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, partimizin milletvekili adayı olarak açıklandı" dedi.

Saylar, her şeyden önce bir hizmet yarışı içerisinde olduklarını söyleyerek, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Karabük'e ve ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim amacımız ülkeye hizmet etmek ve hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Bütün dünyadaki mazlumlar ve ümmet partimizi takip ediyor.

Bu ülkeye yönetmeye ve ülkeyi yönetirken de dünyadaki mazlumlara sahip çıkmamız isteniyor. Tüm dünya bize takip ediyor. Bizim görevimiz kentimizde 2-0'ı gerçekleştirmek. Tüm siyasi partilerin adayları bizim düşmanımız değildir. Bunlar bizim siyasi rakiplerimizdir. Diğer siyasi partilerimiz ve adayları içinde hayırlı olsun.

Bu millete, askerimize ve polisimize silah sıkanlar bizim düşmanımızdır. Bu anlamda hizmet etmeye devam edeceğiz. Mehmet Ali beyin ve Burhanettin beyin bu kente ve millete hizmet ettiğini gördünüz. Bundan sonra aynı hızla hizmetler devam edecek. Bizlere güvenin."

Editör: Haber Merkezi