AK PARTİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR “BİZİMLE YARIŞACAK RAKİP PARTİLERDEN İDDİALI ADAY ADAYLARI BEKLİYORUZ”


akp-keyfi-yerinde

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “Bizimle yarışacak rakip partilerden iddialı aday adayları bekliyoruz” dedi.

Aday adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, seçimi 2-0 kazanacaklarını iddia ederek, “Rakiplerimizden de iddialı adaylar bekliyoruz. Tek kale maç olmaz. Bu yüzden de iddialı bir seçim yaşanması, memleketimize daha çok hizmet verebilmek için rekabete ihtiyaç var. İddialı adaylar çıkarsa çok daha iyi mücadele ederiz” dedi.

Türkiye’de Ay Yıldızlı bayrağın altında yaşayan herkesin kendileri için büyük önem taşıdığına ve tüm insanların kardeş olduğunu vurgulayan Saylar, “Bizim için dini, dili, ırkı ne olursa olsun ay yıldızlı bayrağın altında yaşayan tüm vatandaşlarımız aynı değerdedir. Biz bu ülkede yaşayan hiçbir kimseyi ayırt etmeden seviyoruz. Benim düşüncem bu şekilde.72 milyon insan bizim kardeşimizdir” ifadesinde bulundu.

BÖLGECİLİK OLAYINI ÇÖZEN İLLER ÇOK DAHA İYİ YOL ALMIŞTIR
Diğer yandan özellikle Karabük İlinde bir türlü aşılamayan bölgecilik unsuru ile ilgili kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Saylar "Bakıldığı zaman bölgecilik faktörünü aşmış illerimiz daha çabuk kalkınıyor. Buna örnek vermek gerekirse, bir Bursa ili, bir Kayseri ili ve birçok vilayette görebiliriz. Bizim için dürüst bir şekilde bulunduğunuz yerlere en iyi hizmeti verebilmek önemlidir. Bakın ben yaptığım işe İstanbul’da başladım. Ancak daha sonra doğduğum, büyüdüğüm Karabük’ü tercih ederek, ticaretimi burada devam ettirdim. Aslına bakarsanız bende Konyalıyım ancak, benim dedem 1938 yıllarında bu memlekete gelmiş ve ben artık Karabüklüyüm diyorum" açıklamalarına yer verdi.

Editör: Haber Merkezi