KAZADA AĞIR YARALANAN GENÇ GEMİ KAPTANI, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


 

20140708AW138617_02Geçtiğimiz hafta sonu Safranbolu Kireçkuyusu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan genç gemi kaptanı, iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kaza, Pazar günü Safranbolu - Karabük karayolu Kireçkuyusu mevkiinde meydana gelmişti. Fatih Kandakoğlu (26) idaresindeki 78 SL 444 plakalı otomobil, Karabük istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine karşı şeride geçerek, Azerbaycan uyruklu Ruslan Abdullah (30) yönetimindeki 32 PP 580 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan KTÜ Gemi Mühendisliği mezunu ve ikinci gemi kaptanı Kandaoğlu KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2 gün süren yaşam mücadelesine yenik düştü.

Durumu ağır olan Kandakoğlu, Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edileceği sırada dün gece yarısı ambulansta kalbi durdu. Doktorların tüm çabalarına rağmen gencin kalbi yapılan masajlara cevap vermeyerek, hayata gözlerini yumdu.

20140708AW138617_01-(1)Nişanlı olan ve Eylül ayında evleneceği öğrenilen Fatih Kandakoğlu için 100. Yıl Mahallesi Yeni Cami'de ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve çok sayıda vatandaş ile yakınları katıldı.

Kandakoğlu’nun cenazesi Safranbolu’da aile mezarlığında toprağa verildi.

 

Editör: Haber Merkezi