İHLAS EVLERİ HUZURLU İNŞAAT GENEL MÜDÜRÜ BAYRAM BIYIKLI “KARABÜK PROJELERİNİN DEVAMI GELECEK”


 

20130601AW000302_04


Anadolu’da inşaat sektörünün lideri konumunda olan İhlas Evleri, Karabük’te yapmayı planladıkları bin konutluk projenin ilk etabının hazırlıkları tamamladı.

İhlas Evleri Huzur İnşaat tarafından Aydınlıkevler mahallesinde inşa edilecek olan 3 bloktan oluşan 146 dairelik konutların tanıtım yemeği yapıldı.


Beşbinevler Havuzlu Bahçe’de yapılan tanıtım yemeğine İhlas Evleri Huzurlu İnşaat AŞ. Genel Müdürü Bayram Bıyıkılı, Genel Müdür Yardımcısı ve Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar, Anadolu Koordinatörü Osman Ener ve daire satın alanlar ile İhlas çalışanları katıldı.

20130601AW000302_01İhlas Evleri Huzur İnşaat AŞ. Genel Müdür Bayram Bıyıklı, Anadolu’da bugüne kadar yapmış oldukları projelerden yüz yüz akı ile çıktıklarını ve çıkmaya da devam edeceklerini söyledi.

Bıyıklı, Karabük’teki 1. etap inşaatlarda fore kazıkların çakılmaya başlandığını da belirterek, “Karabük’te başlangıçta başladığımız proje 5 katlı ve 100 dairelikti, fakat sağ olsunlar Belediye Başkanımız her türlü kolaylığı sağlayarak projemizi 10 kata çıkarttık. Eğer proje 5 katlı olsaydı yeşil alan yüzde 50-55 oranında idi, şimdi ise projemiz 10 kata çıkınca yeşil alanı yüzde 85’e çıkardık. 3 blok olarak yapılacak olan konutlarımız 146 daireden oluşuyor. Çok güzel bir projemiz oldu. Bu ilk etap projemizin ardından diğer projelerimizde gelecek. İnşallah fore kazık çalışmaları biter bitmez inşaatlarımızın temelini atacağız” dedi.

20130601AW000302_02YÜKSEK GÜVENLİKTE İNŞAATLAR
İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Anadolu Koordinatörü Osman Ener, ise İhlas Evleri Huzurlu inşaat olarak Karabük’te hedefledikleri bin konutluk projenin birinci etabı olan 146 konutun temellerini atacaklarını söyleyerek, “İhlas Evleri olarak birinci hedefimiz ailelerin huzurlu, güvenli yaşabilir bir ortam oluşturmak. Karabük İhlas Evleri 1. etap projemizde yaşanabilir alanda yüzde 80 yeşil alan ve 3 bloktan oluşan yüksek güvenlikli konutlarımız hayata geçiyor. Projemizde çocuk oyun alanları, spor merkezi ve spor alanları yer alıyor. Birinci etapta dikkat ettiğimiz en önemli konulardan biriside birinci derece inşaat malzemesi ile radyo temel ve fore kazıklar yer almakta. İhlas evleri Karabük’te adres gösterilen numune bir proje olacak. Artık insanlar adres tarifinde İhlas Evlerinde oturuyoruz diyecekler. İhlas olarak İstanbul’da 13 bin konutu aynı kompsette üretip teslim etmiş bir firmayız. Karabük’te de aynı standartları getirmenin gurunu yaşamaktayız” dedi.

20130601AW000302_03KALİTEDE TEMEL ÇOK ÖNEMLİ
İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar ise, kalitede temele çok dikkat ettiklerini ve depreme dayanaklı konutlar inşa ettiklerini söyledi.

İhlas Holding’in Türkiye’de inşaatta hemen hemen ilk sırada yer aldığını anlatan Birpınar, “İhlas Holding olarak İstanbul’da teslim ettiğimiz konut sayısı 13 bin ve bunda Anadolu hariç. İhlas’ın üç tane inşaat firması var. Birincisi İhlas Yapı, ikincisi İhlas İnşaat ve üçüncüsü ise Huzurlu inşaat, daha çok Anadolu’da inşaat yapıyor. Hedefimiz Anadolu şehirlerinde en az bir proje başlatmak. İstanbul’daki inşaat kalitesini ve inşaat sektöründe gösterilen başarı ve huzuru Anadolu’daki bütün şehirlere yaymayı hedefliyoruz. Karabük bizim için çok önemliydi. İnsanlarımız kalite değince, fayansın güzelliğini ve inşaatın dış cephesini anlıyor. Biz ise kalitede temelin sağlamlığı, demirdeki kaliteyi anlıyoruz. Depreme dayanıklı evler inşa ediyoruz. Müşteri fayansa baktığı kadar temelde kullanılan demir ve çimentoya da bakmalı” dedi.