KARABÜK İHLAS EVLERİ 1. ETAP KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ YAPILDI


ihlas-evleri-1
Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu İnşaat, Karabük’te inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı. 2. etap evler ise inşaat çalışmaları hızla sürüyor.

2009 yılında kurulmasının ardından Türkiye’nin dört bir yanında insanların rahat ve huzur içinde yaşayabilmeleri amacıyla konutlar yapan Huzurlu İnşaat, Karabük’te inşasına başladığı İhlas Evleri 1. Etap konutlarını tamamladı. Karabük’ün hızla gelişen bölgelerinden olan Aydınlıkevler Mahallesi’nde inşa edilen Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. etap anahtar teslim törenine; İhlas Holding Teftiş Kurulu Başkanı Hüseyin Pala, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas Holding Zonguldak Temsilcisi Yusuf Yıldız ile İhlas evlerinin hak sahipleri katıldı.

Bahçeli, havuzlu, özel otoparklı ve güvenlikli konutların anahtar teslim törenine, aileleriyle birlikte katılan hak sahiplerinin mutluluğu yüzlerinden okunurken, açılışta konuşan protokol üyeleri, hak sahiplerine güle güle oturmaları temennisinde bulundu.

Karabük’te toplam 145 dairelik İhlas Evleri’nin ilk etabını tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ise “İnsanların hayırlısı, insanlara faideli olandır” hadisi şerifi doğrultusunda insanlara faydalı projeler ürettiklerini, üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmasında duygulanan Bıyıkılı, "İhlas evlerini inşa etmek için burada aldığımız arsalar sonucu kat yüksekliği 5’idi. Ancak yanındaki alanları da alarak ada şeklinde olunca kat yüksekliğimiz 12’ye çıktı. Şuan yaptığımız sitenin yüzde 85’i yeşil alan. İmar değişikliğine gitmemiz bizim bir senemize mal oldu. Bu yüzden çok sıkıntı ile karşılaştık. Belli guruplar teşkilatlanarak özellikle bizden daire alanlara bunlar paraları toplayıp kaçacaklar diye iftira ettiler. Bütün bunarla rağmen ben onlara hakkımı helal ettim. Biz buranın temelini Kasım ayında attık ve 24 ay gibi bir zaman içinde teslim ettik. Bunu 15 ayda yapacaktık ama kış şartlarından dolayı 8 ay iş yapamadık. Karabük, Karabük bayram-biyikliolalı böyle bir site görmedi. Bu binalar normalde 12 kat ama yerin altında 5 kat daha var. 17 metre uzunluğunda fore kazık sistemi var. Sadece 1 milyon lirayı fore kazığa verdik. Ayrıca fore kazığın üzerine radya temel attık. Bu siteyi kurmak kolay olmadı ve yüzümüzün akı ile çıktık. Bu sebeple, başta Karabük Belediyesi ile projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dairelerinizde güle güle oturmanızı diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından hak sahiplerine anahtarları teslim edilerek kurdele kesimi yapıldı.

Mutluluklarını ifade eden konut sahipleri, Huzurlu İnşaatı tercih etmekle çok doğru bir karar verdiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Daha sonra davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Editör: Haber Merkezi