AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA EV TOPLANTILARI VE ESNAF ZİYARETLERİ İLE HIZLI BAŞLADI


 

akp-adaylari-hizli-basladi

 

7 Nisan’da tüm siyasi partilerin milletvekili adaylarının belirlenmesi ile birlikte, AK Parti adayları görkemli bir karşılama yapıldı, ardından hemen mahallelerde ev toplantıları ve esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmaları başladı.

7 Haziran tarihinde yaşanacak oy kullanma gününe 55 gün kala seçim çalışmalarına ilk AK Parti adayları başladı. Diğer siyasi partilerin daha herhangi bir çalışmaları gözlemlenmezken, AK Parti’nin Milletvekili adayları Osman Kahveci ile Sedat Namal, akşamları mahallelerde ev toplantılarına, gündüzleri de esnaf gezilerine başladılar.

Dün akşam Adatepe ve Esentepe mahallelerinde düzenlenen ev toplantılarına katılan Osman Kahveci ile Sedat Namal, ev toplantılarına katılan yoğun kalabalığa konuşmalar yaptılar.

Bu sabahta Bağ-Es-San Sanayi sitesinde esnafların her hafta başı yaptıkları duaya katılan AK Parti Adayı Sedat Namal, burada esnaflar ile sabah duası yaptı, ardından da esnaflar ile tek tek sohbet etti.

AK Parti, SKM yetkilileri seçim programını yoğun bir şekilde hazırladıklarını, günlük çalışma programlarına göre hareket edileceğini belirttiler.

 

Editör: Haber Merkezi