20150703AW468115_01Karabük Halk Eğitim Merkezi ve ASO hizmet binası ikmal inşaatı yapım işine ait sözleşme İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve Çınar İnşaat Res. Gıd. Turizm San. Tic. Ltd.Şti. firma yetkilisi tarafından imzalandı


 

2012 yılında ihalesi yapılarak yapımına başlanan ve Müteahhit firmanın işi tamamlayamamasından dolayı iş hakkı feshedilerek yeniden ihaleye çıkan Karabük Halk Eğitim Merkezi ve ASO Hizmet Binası İkmal İnşaatı Yapım işinin ihalesi Çınar İnşaat Res. Gıd. Turizm San. Tic. Ltd.Şti.uhdesinde kaldı.
Karabük Halk Eğitim Merkezi ve ASO Hizmet Binası İkmal İnşaatı Yapım işine ait sözleşme İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve Çınar İnşaat Res. Gıd. Turizm San. Tic. Ltd.Şti. firma yetkilisi tarafından imzalandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun “İhale süreci tamamlanan Halk Eğitim Merkezi ve ASO Hizmet Binası İkmal İnşaatı Yapım işine ait sözleşmeyi bu gün imzalıyoruz her iki tarafa da hayırlı olsun.

Firma yetkilisinden ricamız işe acil olarak başlanarak bir an önce tamamlanması. Kazasız belasız bir çalışma diliyorum.” dedi.

Çınar İnşaat Firma yetkilisi Efe Aktın “Sayın Genel Sekreterimizin belirttiği gibi acilen işe başlayıp işi süresinden önce teslim etmeyi planlıyoruz. Sözleşmemiz her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi