20130314AW000265_03Karabük Üniversitesi’nde İngilizce kitap okuma ve kitap hakkında değerlendirme raporu yazma yarışmasında dereceye öğrencilere ödülleri verildi.

Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 575 öğrencinin kompozisyonları ile katıldığı İngilizce kitap okuma ve kitap hakkında değerlendirme raporu yazma yarışmasında dereceye giren ve sınıfında başarı gösteren Hazırlık Sınıfı öğrencileri Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Ödül takdim törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Tosuncuoğlu, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Tosuncuoğlu, “Çalışmanın insanlara nerede olursa olsun katkısı olacaktır. Dönem boyu çalışmalarınızı, emeğini görmekteyiz. Bugün de burada bu başarıyı kutlamak için toplandık. Emeğinizi kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Köklü üniversitelerin yapamadığını başarmanın gururunu yaşadıklarını belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı, “Yabancı dilde belli bir kaliteyi yakaladık. Zorunlu olmadığı halde tüm öğrencilerimize hazırlık sınıfı okutarak dil eğitiminde başarı seviyemizi yükseltip kaliteyi sağladık. Farklılıklar bizim kazancımızdır. Bizim eğitim anlayışımızda cezalandırma değil ödüllendirme esastır. Hem sizin hem üniversitemizin hem de ülkemizin geleceği sizlerin başarısına bağlıdır. Bugünde bir başarıyı daha kutluyoruz. Tüm dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum” diye konuştu.

Dereceye giren ve İngilizce Hazırlık Sınıflarında yüksek başarı gösteren 47 öğrencinin ödül aldığı törende ilk 5 sıraya giren öğrencilere ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı, dereceye giren diğer öğrencilerin ödüllerini ise, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Tosuncuoğlu takdim ederken, İngilizce Hazırlık Sınıflarında yüksek başarı gösteren öğrencilere ödüllerini de Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Okt. Can Biçer ve Okt. Sinan Gürleyik, Bölüm Başkanı Yardımcıları Okt. Cengiz Çokpartal ve Okt. Volkan Aydın takdim etti.

Editör: Haber Merkezi