YARIN 20:00’DE OYNANACAK KARABÜKSPOR-BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASI ÖNCESİNDE YÖNETİM KARABÜK’E ADETA ÇIKARMA YAPIYOR


 

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ 2. BAŞKANI VE KARABÜK’ÜN YETİŞTİRDİĞİ YEGANE İŞADAMLARINDAN AHMET NUR ÇEBİ, BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNACAK VE BEŞİKTAŞ SEMPOZYUMUNA KATILACAK


 

bjk-cebi-karabuk


Süper Ligin 27. Haftasında KARDEMİR Karabükspor ile Beşiktaş arasında yapılacak olan müsabaka nedeniyle Beşiktaş Yönetimi bu akşam Karabük’e çıkarma yapacak.

Karabük’ün yetiştirdiği yegane işadamlarından olan, KAPTAN D.Ç. Şirketler Gurubu sahiplerinden, Beşiktaş Kulüp 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi yarın bir dizi ziyaretlerde bulunacak ve Karabük Üniversitesinde düzenlenecek olan ‘Beşiktaş Sempozyumuna’ katılacak.

Bu akşam ilerleyen saatlerde Karabük’e gelecek olan Ahmet Nur Çebi, yarın saat 13:30’da İl Emniyet Müdürü Ferhat Tezsever’i, 14:00’da İl Jandarma Komutanı Sami Tokmak’ı ve 14:30’da Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret edecek.

Aynı saatlerde Karabük Üniversitesinde düzenlenecek olan, Beşiktaş Sempozyumuna katılacak olan Çebi, sempozyuma tüm Karabük halkını ve özellikle Beşiktaş taraftarını davet etti.

Saat 16:00’de Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret edecek olan Ahmet Nur Çebi, ardından saat 17:00’de ise çocukluk arkadaşı ve kadim dostu Başkan Rafet Vergili’yi ziyaret edecek.

Çebi’nin Amatör Ligde performans sergileyen ve play off’a kalmayı garantileyerek BAL ligine çıkmayı hedefleyen Soğuksuspor’a da yıllardır bulundukları desteği arttırarak, daha ciddi desteklerde bulunacağı da belirtildi.

 

Editör: Haber Merkezi