Dün akşam evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Beyin Cerrahi Doktoru Fatih Ayvalık (29) gözyaşları arasında toprağa verildi. 


 

20140513AW088808_01Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi beyin Cerrahisi Kliniği Asistanı olan Dr. Fatih Ayvalık dün gece evinde aniden rahatsızlandı.

Yere yığılan genç doktora ilk müdahaleyi doktor olan eşi Döndü Ayvalık tarafından yapıldı. Beyin Cerrahi genç doktor ambulans ile kaldırıldığı Dış Kapı hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve bir kız çocuğu babası olan 29 yaşındaki Dr. Fatih Ayvalık için memleketi Karabük’ün Üçbaş köyünde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenledi.

Törene, Karabük Vali Yardımcısı Erkan Çapar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Nejdet Aksoy, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar ile Ayvalık’ın yakınları ile mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş tarafından kılınan cenaze namazının ardından Dr. Fatih Ayvalık gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi