iftar-akp-ana-foto


AK PARTİ KARABÜK TEŞKİLATI ÜST ÜSTE İKİ GÜN VERDİĞİ TOPLU İFTAR YEMEKLERİNDE HALKLA, PROTOKOLÜ AYIRDI


HALKA NOHUT, PİLAVLI İFTAR VEREN AK PARTİ, PROTOKOLE VE İŞADAMLARINA KEBAPLI İFTAR VERDİ


AYNI GÜN BAŞBAKAN KASTAMONU’DA 15 BİN KİŞİ İLE AYNI MÖNÜDE İFTAR AÇTI


 

iftar-akp-1AK Parti Karabük Teşkilatı, yaptıkları uygulamalar ile artık burjuva partisi olduk mesajlarını topluma vermeye başladı, sorusu oluşmaya başladı.

19 Temmuz Cuma günü AK Parti Karabük Merkez İlçe teşkilatı, Karabük Belediyesi tarafından yeni baştan düzenlenen ve trafiğe kapatılan Hürriyet Caddesinde yaklaşık 2 Bin kişiye iftar yemeği verdi. Ağırlıklı vatandaşların katıldığı iftar’da halka mercimek çorbası, nohut, pilav ikram edildi.

Yoğun bir kalabalığın katıldığı iftar’da izdiham nedeniyle küçük bir kesim orucunu su ile açmak zorunda kaldı.

iftar-akp-2500 KİŞİLİK PROTOKOLE ETLİ İFTAR

Bir gün sonra AK Parti Karabük İl Teşkilatının kuyu kebapları ünlü Çevrik Köprü’de verdiği iftar yemeğine ise protokol ve işadamlarının davet edildiği yaklaşık 500 kişi katıldı.

Parti yöneticilerinin, partide siyaset yapanların, işadamlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve kentin tanınmış simalarının katıldığı iftar yemeğinde ise et yemekleri ikram edildi.

Protokole verilen iftarda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Milletvekili Osman Kahveci, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Genel Müdür Fadıl Demirel ve çok sayıda kentin üst düzey yöneticileri katıldı.

iftar-akp-4BAŞBAKAN 15 BİN KİŞİ İLE İFTAR YAPTI

19 Temmuz Cuma günü ise AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanları ile birlikte komşu ilimiz Kastamonu’ya Havaalanı açılışı için gelmişti.

Kastamonu Gazi Stadyumunda 15 Bin kişi ile birlikte iftar açan Başbakan ve Bakanları 15 bin kişiye dağıtılan et kavurma ve nohutlu pilav ile orucunu açtı.

KARABÜKLÜLER SORUYOR

Karabüklüler, AK Parti Karabük Teşkilatının vatandaş ile protokolü ayırmasına bir anlam veremediklerini ifade ederlerken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kastamonu’da 15 Bin kişi ile birlikte iftar yapmasını takdir ettiklerini belirtiyorlar.

iftar-akp-3