Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ettiler


 

20130430AW001047_02Hak - İş Konfederasyonu bu yıl 1 Mayıs’ı Karabük’te de kutlayacak. Kutlama etkinlikleri öncesi Hak - İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Çelik - İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret dolayısıyla kısa bir açıklama yapan Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, öncelikle Ankara’da gerçekleştirilen 1. Karabük Günleri dolayısıyla Vali İzzettin Küçük ve emeği geçenleri kutlayarak “Karabük’ün yapmış olduğu bu tanıtım çalışmalarına konfederasyon olarak bizde destek vermek istedik. Bu bakımdan buyıl 1 Mayıs İşçi Bayramını İstanbul’un yanı sıra Karabük’te de kutlamak istedik. Verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ederiz.” dedi.Ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Arslan’a teşekkürlerini ifade eden Vali İzzettin Küçük ise yaptığı açıklamada “İşçi kültürünün yoğun olduğu bir kenttir Karabük. Bu bakımdan 1 Mayıs gibi önemli bir günün Karabük’te kutlanıyor olması bizleri mutlu etmiştir. Valilik olarak kutlamaların en güzel şekilde, huzurlu ve barış ortamında geçmesi için gerekli önlemlerimizi aldık. Ben sizlerin nezdinde tüm işçilerimizin günlerini kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi