İŞKUR İL MÜDÜRÜ COŞKUN GÜVEN PLAKETİNİ BAKAN FARUK ÇELİK’İN ELİNDEN ALDI


 

20150124AW306967_02Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürleri Toplantısı’na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2014 yılı il müdürlüklerinin performansının değerlendirildiği toplantıda 8 grubun birincisi olan çalışma ve iş kurumu il müdürlüklerine plaket verdi.

2014 yılı il müdürlüklerinin performansının değerlendirildiği toplantıda Karabük İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, plaketini Bakan Faruk Çelik’in elinden aldı.

İŞKUR’un Ankara’daki hizmet binasında yapılan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürleri Toplantısı’na Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Genel Müdür Dr. Nusret Yazıcı, Genel Müdür yardımcıları, daire başkanları ve il müdürleri katıldı. 2014 yılında il müdürlüklerinin performansının değerlendirildiği toplantıda 8 grubun birincisi olan çalışma ve iş kurumu il müdürlüklerine plaket verildi.

2014 yılı hedef gerçekleştirme rakamları üzerinden yapılan değerlendirmeye göre 8 grubun birincisi olan İzmir, Sakarya, Aydın, Tokat, Bolu, Karabük, Kırıkkale, Bingöl il müdürlükleri plaketlerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Genel Müdür Dr. Nusret Yazıcı’nın elinden aldı.

2014 yılı il müdürlüklerinin performansının değerlendirildiği toplantıda Karabük İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, plaketini Bakan Faruk Çelik’in elinden aldı. Bakan Çelik, Güven’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, aynı performansı bu yılda beklediklerini ifade etti.