88 YAŞINDAKİ HALİL DEDE, GÖZYAŞLARI ARASINDA BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I ÇOK SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ


 

20130706AW000360_01Karabük’ün Eflani ilçesinde bu yıl 5.’si düzenlenen Doğa ve Kültür Şenliğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’i karşısında gören 88 yaşındaki Halil Ortakçı, gözyaşları içinde Başbakan Erdoğan'a selam gönderdi.

İki değnekle güçlükle yürüyen Halil dede, karşısında gördüğü AK Parti Genel Başkan Yardımıcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’e, hükümetin yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken gözyaşlarına boğuldu. Şahin’e, “Ben sizleri çok seviyorum. Çok selam söyle Tayyip’e. 'Halil ustanın çok selamı var' dersin. Allah işinizi, saatinizi rast getirsin. Benden çok selam söyle” dedi.

Şahin, Eflani Belediyesi Sosyal Tesislerine geçerken Halil dedeyi de davet etti. Halil Ortakçı ise Şahin’e, “Senin geleceğini duyunca geldim. Eskiden bu kadar çalışma yoktu. Şimdi hükümet çok güzel çalışıyor. Dünya durdukça bu hükümet dursun. Bu hayatı insanlar eskiden bulmazdı. Eskiden ayağımıza çarık bile bulmazken, şimdi her şey daha kolay oldu. Menderes millete ekmek bıraktı gitti. Makamı cennet olsun. Şimdi bak yollar yapıyorsunuz, görmeye değer. Dünya artık Paris değil, Türkiye Paris oldu” dedi.

Duygulandığı gözlenen Şahin de, "Sizlerin duanız ile biz hizmetimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi