ŞİMDİ TÜM GÖZLER SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE İKİ DÖNEMDİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPAN ERDOĞAN ŞENOL’A ÇEVRİLDİ

GÖREVDEN ALINAN NECDET AKSOY’UN SAĞ KOLU OLARAK BİLİNEN ERDOĞAN ŞENOL, OĞLUNU’DA BELEDİYEDE SATIN ALMA MEMURU YAPMIŞ

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GENİŞ YETKİLERE VE GÖREVLERE SAHİP OLAN ERDOĞAN ŞENOL DİKKATLERİ ÇEKMEYE BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta Safranbolu’ya yeni atanan Kaymakam Fatih Ürkmezer’in kayyım olarak atandığı ve görevden alınan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’un yardımcısı Erdoğan Şenol dikkatleri çekmeye başladı.

Yaklaşık altı senedir Safranbolu Belediye Başkan Yardımcılığını yapan Erdoğan Şenol, iki dönemdir de Safranbolu Belediyesinde AK Parti Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunuyor.

Şenol’un oğlu, Bilal Şenol ise dört sene önce Safranbolu Belediyesine müteahhit elemanı olarak işe başlamış ve iki sene önce de sözleşmeli memur olarak yüksek maaşla asfalt şantiyesi satın alma görevinde bulunuyor.

Şenol Belediye Başkan Yardımcılığı görevindeyken, oğlunu Belediyeye satın alma memuru yapması AK Parti içinde şimdi tartışılıyor.

Görevden alınan Necdet Aksoy’un da sağ kolu olarak bilinen Erdoğan Şenol’un Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak birçok birimlerden sorumlu olduğu, geniş görev ve yetkilere sahip olduğu da biliniyor.

Aksoy ile her zaman bir hareket eden Erdoğan Şenol’un, şimdi Safranbolu Belediyesine atanan Kayyımın da dikkatini çekmekte olduğu belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi