05102015_yenimah_1-(1)Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında her gün bir mahallede kurulan Başkanlık Makamı bugün Yeni Mahalledeydi.


 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yeni Mahalle sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini yerinde dinleyerek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Vergili’nin bu uygulamasından vatandaşlarda oldukça memnun. Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Kıymazarslan mahallelerinin birkaç yerde asfalt yama sorunu olduğunu ve bazı ızgaraların değişmesi gerektiğini, dere yataklarının temizlenmesini talep etti.

Mahallelerde büyük sorunların bittiğini söyleyen Başkan Vergili; “Gezici Başkanlık Uygulamasını yaptığımız 2012 yıllarında 20 problem konuşurken şimdi ise 2-3 problem konuşuyoruz.

Bu problemler ise asfalt yaması, kaldırım, ızgara gibi ufak sorunlar. Anlaşılıyor ki bir sonraki toplantıda konuşulacak sorun kalmaz, sadece çay içmeye geliriz” dedi.

Vatandaşların taleplerinin yerine getirileceğini ifade ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Yeni Mahalle’de oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

 

Editör: Haber Merkezi