“Hepimizin Yatacağı Yeri, Başkan Ne Güzel Yapıyor”


 
06052015_kurtulussym_1Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.

Her gün bir mahallede oluşturulan Başkanlık Makamında görevini sürdüren Başkan Vergili Fatih Mahallesinin ardından Kurtuluş Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Murat Ermiş yaptığı açılış konuşmasında göreve geldiği günden bu güne, Karabük’e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye teşekkür etti. Ermiş, mahallenin yapılmamış birkaç sorununu Başkan Vergili’ye anlattı.

Her ay Kurtuluş Mahallesine mutlaka geleceğini söyleyen Başkan Vergili ise; “Birinin sıkıntısı olduğu zaman Belediyeye geldim, Belediye Başkanını göremedim diyemeyecek. Sıkıntısını mahallesine geldiğimiz zaman bizzat benimle görüşüp iletebilecek. Her gün bir mahalledeyiz. Önümüzdeki ay program dahilinde yine mahallenize mutlaka geleceğim” dedi.

Mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini dile getirirken, Başkan Vergili’den bir an önce çözüme gidilmesi noktasında kendisinden istekte bulundular. Başkan Vergili daire müdürlerini de çağırarak; “Sorunların bizzat yerine gidip kontrol edilmesi ve ne gerekiyorsa biran önce yapılmasının talimatını” verdi.

06052015_kurtulussym_11-(1)Mahalle sakini Yaşar Abay; “Belediye Başkanı Rafet bey’e çok çok teşekkür ederim. Dün Kapullu Küpler mezarlığına gittik arkadaşlarla. Mezarlıkta yapılan çalışmayı görüp de Karabük Belediye Başkanımıza teşekkür etmemek mümkün değil. Mezarlıkta 150 kişiydik. Emekli arkadaşlara gösterdim. Bakın dedim, bizim yatacağımız yeri Sayın Belediye Başkanımız ne güzel yapıyor, bunu görün diye nutuk attım. Her yerde bu nutuk’u atarım” dedi.

Başkan Vergili mahalle sakinleri ile bir süre yaptığı sohbetin ardından Kurtuluş Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi