20130619AW000647_01KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ “4.5 YILDA 500 BİN TON ASFALT ATTIK”


 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Karabük Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Karabük Mahallesi sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini yerinde dinleyerek, yapılacak çalışmaları da bu doğrultuda yapmayı hedefleyen Başkan Vergili’nin bu uygulamasından mahalle sakinleri de oldukça memnun olduğunu ifade etti.

20130619AW000647_02Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasının başladığı zamanlarda her mahalle de 17 - 18 sorun ve problem olduğunu, bunların zamanla yapıldığını ve şu anda Karabük Mahallesinin, ara sokaklara asfalt yapılması, çocukların oyun oynayabileceği çocuk parkı ve kaldırım doğrultusunda çalışmaların yapılacağını ve geriye kalan bu 3 problemin büyük çoğunluğunun giderileceğini söyledi. Başkan Vergili ayrıca bu seneki program içinde Karabük’ün tamamının asfaltının yapılmasını planladıklarını, 4,5 yılda yapılan asfalt miktarının 500 bin ton olduğunu bunun da İstanbul’a kadar gidip gelen yolun asfaltı anlamına geldiğini, değerinin ise 100 milyar TL’nin üstünde olduğunu ifade etti.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Karabük Mahallesi’nde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrılan Başkan Vergili Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında yarın Soğuksu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek.

Editör: Haber Merkezi