Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, makamını Atatürk mahallesine taşıdı.


 

11052015_ataturkmah_12Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezine kurulan makamda, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Vergili vatandaşların isteklerini anında daire müdürlerini aratarak talimat verdi. Atatürk Mahallesi vatandaşları, mahallenin temizlik sorunu olduğunu, vatandaşlarında duyarsızlığından yakındı.

Vatandaşlar ayrıca; “Mahallemize modern bir çocuk parkı yapıldı, Sosyal Yaşam Merkezi yanına. Gördüğünüz gibi masalara, oyun aletlerine gençler hasar verdi, kırdı. Bu parkları bizim korumamız lazım. Bunlar bizim cebimizden çıkıyor” dedi.

Başkan Rafet Vergili daire müdürlerini çağırarak temizlik ve çocuk parkında ki eksiklikler konusunda talimat verdi. Vergili, sonraki mahalle toplantısında parkın sorunu kalmasın talimatı verdi.

Başkan Vergili mahalle sakinleri ile bir süre yaptığı sohbetin ardından Atatürk Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi