Hafta içi her gün bir mahallede hem çalışmalarını sürdürüp hem de vatandaşlarla bir araya gelen olan Başkan Vergili’nin bugünkü durağı 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi oldu.


 

03102016_cumhuriyet_3Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bugün de 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesindeydi.

Toplantı öncesi konuşma yapan Mahalle Muhtarı İbrahim Harmanbaşı; “Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili beyin makamını mahallelere taşıma projesi takdirle karşılanacak bir projedir. Bu yapılan proje sayesinde vatandaş ve Sayın Başkanımızın makamında zaman itibari ile görüşemememizden kaynaklanan sıkıntılıların giderilmesi ve mahallelerin yerinde giderilmesi konusunda çok faydalı bir proje olarak, mahalle muhtarları olarak bu projeyi destekliyoruz.

5000 Evler - Kapullu arası asfaltlanması gerçekten çok önemli bir hizmetti. Çok yakında bitecek. Yapmış olduğu asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. 40 Nolu caddemizde çocuk parkı yakında hizmete geçecek. Mahallemizin bir sorunu yok. Yağmur yağdığında kanalizasyon ve su giderinin aynı yerde olması dolayısıyla sorun yaşanıyor.

Bu sorunda sadece 5000 Evlerin değil, Karabük’ün genel sorunu. Bir sorunumuzda istinat sorunu tehlike arz ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz yer tespiti yaptı. En kısa zamanda yapılacağı söylendi. Asfalt yama işlerini bitirdik yalnız su patlamasından dolayı kazınan bazı yollarımız var” diyerek 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinin genel durumu hakkında bilgilendirme de bulundu.

Samimi bir ortamda mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Vergili, toplantının ardından vatandaşlar tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladıktan sonra 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde oluşturulan makamından ayrıldı.