Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, geçtiğimiz ay Yenice’de meydana gelen heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.


 

20140606AW111198_03Mayıs ayında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Yenice ilçesine bağlı Yazıköy İncebacaklar Mahallesi yolundaki çalışmanın son durumunu yerin de görmek üzere Genel Sekreter Mehmet Uzun, beraberinde Yenice İl Genel Meclisi üyeleri Ergün Özgün ve Mehmet Ören ile İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili Vildan Turcan, Su ve Kanal Müdürü Yılmaz Aksoy, Tekniker Birol Çırakoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu.

Uzun, İncebacaklar Mahallesi yolunda Mayıs ayında meydana gelen heyelandan sonra teknik ekibin hızlı bir şeklide maliyetleri çıkartarak ve Afet Acil Durum Başkanlığına yazı yazılarak ödenek talebinde bulunduklarını söyledi.

Bölge milletvekillerine konuyla ilgili haberdar ettiklerini de anlatan Uzun, “ Onlarda ödeneğin bir an önce çıkması için yardımcı oluyorlar. Bizde ödenek gelene kadar ihale sürecindeki hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Ödenek geldiği anda hemen ihaleye çıkarak hızlı bir şekilde yapımı tamamlayarak yolumuzu ulaşıma açmayı hedefliyoruz” dedi.