Girişimcilik Labaratuvarı isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında 6 farklı ülkeden Safranbolu’ya gelen 49 genç Safranbolu’ya hayran kaldı.


 

20150803AW491734_01Avrupa Birliği Bakanlığına bağlı Ulusal Ajans tarafından desteklenen Creative Youth tarafından yürütülen Düzce il Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Mustafa Kemal Orta Okulu, İsmet Paşa Orta Okulu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından projelendirilen Girişimcilik Labaratuvarı isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında Türkiye başta olmak üzere Macaristan, Makedonya, Bulgaristan, Romanya, ve Yunanistan'ın yer aldığı 6 farklı ülkeden 49 genç Safranbolu ziyaretlerinde Safranbolu’ya hayran kaldıklarını dile getirdiler.

Bu kapsamda sosyal ve kültürel anlamda Kanyon, Kristal Teras ve Tarihi Çarşıda da geziler yapan gençler Safranbolu’ya daha önce gelmediklerini ancak ziyaret sırasında ne kadar muhteşem bir şehir olduğunu gördüklerini ifade ederken, Proje Sorumlularından İlyas Ayyldız, “Öncelikle Safranbolu bizim için hem önemli bir deneyim hem de geçmişimize güzel bir yolculuk oldu.

Çocukların da söylediği gibi Safranbolu buraya geleni kendisine hayran bırakıyor. Ben gerek öğrenciler gerekse kendi adıma Başta Safranbolu Belediye Başkanı olmak üzere bizlerden ilgisini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi