İSTANBUL’DA YAPILMASI PLANLANAN “KARABÜK FESHANE GÜNLERİ” ERTELENDİ


 

M. ALİ ŞAHİN, KARABÜK’TEKİ YEREL SEÇİM SONUÇLARINA KIZDIĞINDAN MI, ERTELEDİ?


 

feshane-sahin


17-20 Nisan tarihlerinde İstanbul'da yapılması planlanan "Karabük Feshane Günleri" etkinliğinin ertelendi.

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin konu ile ilgili bir açıklama yaparak, yerel seçimler nedeniyle tam anlamıyla hazırlanılamadığını ve bu nedenden dolayı önümüzde bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Kültür Müdürü’nün bu açıklamasından sonra “Karabük Feshane Günleri” etkinliğinin neden ertelendiği konusunda bazı iddialar ortaya atıldı.

Ankara’daki Karabüklüler Vakfı tarafından organize edilecek olan, Karabük Feshane Günleri etkinliğinin ertelenmesi ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in talimat verdiği öne sürülüyor.

İlki geçtiğimiz yıl görkemli bir şekilde Ankara’da yapılan ve “Ankara Karabük Günleri” olarak adlandırılan ilimizin tanıtım organizasyonun tamamına yakını Mehmet Ali Şahin’in sağladığı destekler ile yapılmıştı.

Geçen yıl Ankara’da yapılan Karabük Günlerinden sonra, önümüzdeki yıl da İstanbul, Feshane’de yapılması kararlaştırılan Karabük’ün tanıtım günleri etkinliği ile ilgili Mehmet Ali Şahin’in, Ankara Karabüklüler Vakfı yetkililerini arayarak, ertelenmesini istediği konuşuluyor.

Bu iddialar üzerine Şahin’in, Karabük ve Ovacık’daki yerel seçim sonuçlarına çok kızgın ve kırgın olduğu, bu nedenlerden dolayı ertelettiği öne sürülüyor.

Editör: Haber Merkezi