Ak Parti Karabük Milletvekili Adayı Osman Kahveci 5000 Evler pazar ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi.


timthumb

Yaklaşan 7 Haziran seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Ak Parti Karabük Milletvekili adaylarından Osman Kahveci, 5000 Evler Pazar'ında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek istediklerini belirti. Seçim çalışmaları esnasında halkın büyük destek ve memnuniyetlerini çekinmeden dile getirdiğini ve istikrarın devamından yana oy kullanacaklarını kendilerine ilettiklerini ifade eden Kahveci, son olarak karşılaştığı bir olayla "Halkın teveccühüne layık olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Bahçesinde yetiştirdiği sebzeleri satmak üzere tezgah kuran bir bayanın Osman Kahveci'yi karşısında gördükten sonra söyledikleri Kahveci tarafından dikkatle dinlendi.

"Başbakanın sayesinde huzurluyuz, hastanelerde huzurluyuz, kuyrukta değiliz Allah'a Şükür. Sen öteki adama bakma, millete ikramiye verecekmiş, şey verecekmiş. Ona biz oy bile vermeyeceğiz. Korkmayın siz." diyen bayana "İnanmıyorsunuz yani siz onlara" şeklinde soru soran Kahveci "İnanmıyoruz." şeklinde cevap aldı.

Kahveci, mevcut durumdan memnun olduklarını ve huzurlarının yerinde olduğunu söyleyen bayanla bir süre daha sohbet ettikten sonra hayırlı işler ve bol kazançlar dileyerek ziyaretine kaldığı yerden devam etti. Olay üzerine Kahveci, "Hemşehrilerimiz her şeyin farkında, AK Parti iktidarımızın Karabük'e yaptığı hizmetlerin farkında. Ama değerli hemşehrilerimiz her şeyin en iyisi ve en güzeli layık, bunun farkındayız ve bunun için çalışmalarımız, hizmetlerimiz devam edecek." şeklinde açıklamalarda bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=fodmTZvL6Ag

Editör: Haber Merkezi