Adventure Reklam


 

SAFRANBOLU’NUN YAZIKÖY’ÜNDE FAALİYET GÖSTEREN DORUK KONAK BU RAMAZAN AYINDA’DA VATANDAŞA HİZMETİN EN GÜZELİNİ SERGİLİYOR


 

doruk-ana


Safranbolu’nun Yazıköy girişinde hizmet veren Havuzlu Doruk Konak mübarek Ramazan Ayında en güzel hizmetleri sunmaya başladı.

doruk-1Sıcaktan bunalan ve doğa ile baş başa serin bir havuz başında iftar açmak istiyorsanız Havuzlu Doruk Konak’ı arayarak rezervasyon yaptırmanız yeterli.

Havuzlu Doruk Konak bu Ramazan Ayında İftarlık, Salata, Tatlı, Sıcak Soğuk İçecekler, Pilav, Çorba, Testi Kebabı, Sac Tava, Fırında Güveç ve Izgara Çeşitleri ile en güzel iftar keyfini sizlere sunuyor. Hem de görülmemiş bir ücret ile.

Kişi başı 25 TL’ye…

Şehrin, sıcak ve bunaltıcı havasından kaçmak istiyorsanız, Havuzlu Doruk Konak’a gelin. Doğanın içinde, havuz başında en güzel lezzetler ile iftarınızı açtıktan sonra odun ateşinde semaverlerde demlenen çay keyfini de yaşamadan ayrılmayın.

doruk-3Havuzlu Doruk Konak’ta sevdiklerinizle ve dostlarınızla iftar açmak istiyorsanız gün içinde rezervasyon yaptırmanız gerek.

Rezervasyonlarınız İçin


0532 391 58 58


0533 711 53 14


Toplu İftar Yemekleriniz içinde Havuzlu Doruk Konak Hizmetinizde…