20140904AW184745_03Karabük Belediyesi 2014 Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında Belediye nikâh salonunda yapıldı. Yoklama ile başlayan toplantıya 4 meclis üyesi mazeretli olarak katılmadı.

Bir önceki toplantıda alınan Belediye meclis kararları ile Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporları yapılan oylamada oy birliği ile kabul edilirken, Ağustos ayı meclis toplantısında gündem harici konulardan servis ve toplu taşıma ücretlerine zam talebi komisyon tarafından incelenerek toplu taşıma ücretlerine 1 Ekim 2014 tarihinde, içme suyu ücretlerine 1 Kasım2014 tarihinde zam yapılmak üzere Belediye Meclisince oy birliliği ile kabul edildi.

Gündem harici konulardan Belediye Meclisi Batı Karadeniz Kalkınma Birliği asil üyeliğinden ve Belediye meclisi 1. Başkan vekili asil üyeliği görevinden istifa eden Faruk Öztürk’ün yerine Batı Karadeniz Kalkınma Birliliği asil üyeliğine İdris Kul, Belediye Meclis 1. Başkan Vekili asil üyesi görevine Celal Yörür Belediye Meclisince oy birliliğiyle seçildi.Karabük Belediye Meclis Ekim Ayı toplantısı 08 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 17.00’de Yeşil Mahalle Nikâh Salonunda toplanmak üzere sona erdi.

Editör: Haber Merkezi