KESDER KENT MEYDANINDA 2 GÜN SÜRECEK OLAN ETKİNLİKLER İLE İLGİLİ SON HAZIRLIKLARI TAMAMLADI


 

20140828AW178879_01Karabük Eskipazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (KESDER) tarafından düzenlenecek olan Eskipazarlılar günü için Kent meydanında hazırlıklar başlarken, meydan iki gün boyunca farklı bir etkinliğe sahne olacak.

Kısa adı KESDER olan Karabük Eskipazarlılar Kültür ve Dayanışma derneği tarafından düzenlenecek olan Eskipazarlılar Günü yarın başlayacak.

Farklı bir etkinliğe imza atan KESDER bu organizasyon için yoğun bir çalışma sergilerken, etkinlikler Kent meydanında yapılacak. İki gün sürecek etkinlik programı dolu dolu geçecek.

Konuyla ilgili olarak basın açıklaması yapan ve tüm Karabük halkını etkinliğe davet eden Dernek Başkanı Ali Kara “Çok farklı bir etkinliğe imza atacağız. Şu anda finale geldik. Kent meydanındaki hazırlıklarımız başladı. Stantlarımız kuruluyor. Ankara Karabüklüler Gününden esinlenerek böyle bir şey yapmaya karar verdik. Etkinliklerimiz iki gün sürecek. Cumartesi ve Pazar günü dolu dolu bir program olacak. Amacımız ayrıştırma değil, bu organizasyonla herkesi kaynaştırmak ve bir araya getirmek. Yarın ve Pazar günü burada Eflani’de olacak, Ovacık’ta olacak Yenice’de olacak. Hep birlikte olacağız. Halkımızın teveccühü güzel. Bize her türlü katkıyı verdiler” dedi.

Daha sonra program hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Ali Kara şu açıklamada bulundu;

“Stantlarımızı kurmaya başladık. Programız yarın 13.30’da Karabük merkez Ulu Camiinde okutulacak Mevlid ile başlayacak.

Saat 15.00’da ise Mehteran Takımı eşliğinde kortej yürüyüşümüz olacak. İstasyondan başlayan kortej yürüyüşümüz Kent Meydanında son bulacak. Kortej Yürüyüşünün ardından Kent meydanındaki stantlar gezilecek, akşam ise saat 20.30’ta TRT Türk Sanat Müziği sanatçısı Bahadır Özüşen konser verecek.

Etkinliğimizin ikinci günü Pazar günü ise saat 10.00’da başlayan etkinlikler gün boyu sürecek.

Pazar günü hediye çekilişimiz var. Hediye Çekilişimizde büyük hediyelerimiz var. 1+1 devre mülkümüz var, bilgisayar, çamaşır ve bulaşık makinası vb. büyük hediyelerimiz var.

Yine Safranbolu, Safran Tat 1000 adet güne özel lokum dağıtacak ve bu lokumların birinin içinde küçük altın olacak”

Editör: Haber Merkezi