AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI SEDAT NAMAL:



“MERT İNSANLAR HİÇBİR ZAMAN OYUNA GELMEZ VE OYUNU BOZARLAR”



AK PARTİ MİLELTVEKİLİ OSMAN KAHVECİ: “AK PARTİ ZORLARI KOLAYLAŞTIRAN BİR PARTİ”



AK PARTİ İL BAŞKANI TİRMUÇİN SAYLAR:



“ABDÜLHAMİT HANI TAHTAN İNDİRENLER, ŞİMDİ 13 YILDA TÜRKİYE’NİN BÜYÜMESİ VE GÜCÜNDEN KORKANLAR AK PARTİ İKTİDARINI YIKMAK İÇİN YENİDEN MEYDANLARDA”


 

20150526AW425689_06Karabük’ün Eskipazar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan projelerin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Kapalı pazar yerinde düzenlenen toplu açılış törenine AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, Belediye Başkanı Dursun Baş, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sevdalı, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplu açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Dursun Baş, “Eskipazarda yaşayan her insan şunu çok iyi biliyor. Eskipazar’da bundan altı yıl önce şuan içerisinde bulunduğumuz alan çamur deryasıydı.

Çevre yolu hayal ettiğimiz altmış yıllık bir projeydi. Ozan’dan Gerede’ye ulaşmayı hayal ediyorduk. Ellerin diyarında var, bizde kapalı spor salonu olur mu diyorduk iç çekiyorduk. Gençlik ve Kültür merkezini kim hayal etmişte Eskipazar’da bulmuş ki. Ana yollarımız merkezde mucur ve çukur. 2009’da aday olduğum zaman ekibimle birlikte ana merkezdeki orta sokaklarımız Ankara hacı bayram ulus gibi olacak.

Allah öyle günler nasip etikti Ankara Ulus Hacı bayram neyse orta sokaklarımız öyle oldu. İnsanlar evlerine mermer döşeyemezken biz kaldırımlarımıza döşedik. Asfaltı, değil merkeze Kıranköy mahallemize kadar asfalt yaptık. 7 Mahalle, 18 Cadde, 69 Sokak ayağına çamur bulaştıracak bir yer hiç kimsenin bırakmadan yol kaldırım park bahçe tüm düzenlemelerini yaptık.

Bir şey daha söylemiştik. Biz beş yıl içerisinde öyle bir şey yapacağız ki elli yıldır Eskipazar’da yaşayan insanımız Kurbantepe’den Eskipazar’ı seyredecek. Gözleri yaşararak diyecek ki yarabbi biz ne yapmışız elli senedir. Böylede olabiliyormuş diyecek ve bize dua edecek demiştim şükürler olsun hepsini gerçekleştirdik.

Biz belediye olarak civarımızdaki belediyelerden bir tane eksiğimiz var mı? Neyimiz eksik. Hükümetten iktidardan elli yıldır yüzyıldır Eskipazarlılar olarak ne düşünüyorduk, ne istiyorduk da alamadık. Peki ben böyle milletvekillerinin bırakın koluna girmeyi, sizler adına elini ayağını öpmez miyim ey Eskipazarlılar. Allah hepsinden razı olsun hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

20150526AW425689_02NAMAL : “MERT İNSANLAR HİÇBİR ZAMAN OYUNA GELMEZ VE OYUNU BOZARLAR”

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal ise, “Eskipazar’ın 5-6 yıl önceki ve 20 yıl önceki hali ortaydı ama şimdi geride kaldı. Bizler şimdi geleceğe bakacağız. Her şey yapılmış ama insanlara iş ve aş lazım. Bunu da sizlerin ayağına kadar getirecek bir kardeşiniz ve evladınız sizin aranızdan çıkacak.

İnşallah iktidar partisinin Eskipazarlı bir milletvekili olarak iş ve aşın sözünü sizlere namus ve şeref sözü olarak size verebilirim. Birileri oy arttırma derdin birileri ise, Çankırı’yı Eskipazarlıyı Çerkeşli ve Ovacıklıyı bölme derdinde, birileri de ülkenin ne olacağını düşünmeden kendisinin ne olacağını düşünme derdin.

Bizler memleketimize Karabük’ümüzü borcumuzu ödeme düşüncesindeyiz. Mert insanlar hiçbir zaman oyuna gelmez ve oyunu bozarlar. Bu fırsatı Eskipazarlılar akıl oyunları ve şeytanı oyunları bozacaktır” dedi.

KAHVECİ: “AK PARTİ ZORLARI KOLAYLAŞTIRAN BİR PARTİ”
20150526AW425689_03AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci, seçim sürecinde artık geri sayım başladığını söyleyerek, “ Her siyasi parti meydanlara çıktı neler vaat etiğini ortaya koyuyor. İktidar partisi olarak 13 yıldır Türkiye’yi nereden nereye getirdiğimizi çok net bir şekilde gösteriyor.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yaptıklarımıza bakın ve geleceğe karar verin. Türkiye dün ekonomisi çökmüş, çivi çakılamaz bir haldeydi. Bugün ise ekonomisi güçlenmiş, demokrasi ayağa kalmış, demokrasiye ayar vermek isteyenlere ayar çekilmiş bir Türkiye var artık. Bir takım oyunlarla siyaset yön vermek isteyenlere milletimiz sandıkta gerekeni gösterdi.

AK Parti iktidarları milletin iradesine sahip çıkarak ülkeyi gelecek adına hızla büyütme gayreti içinde oldu. İktidar olarak verdiğimiz her sözün arkasındayız ve hayal olmuş birçok şeyleri gerçekleştirdik. Eskipazarlılar yiğidin hakkını sandıkta verecektir. AK Parti zorları kolaylaştıran bir parti.

Yaptığımız eserleri yılan hikayesine çevirmeden tamamladık ve tamamlamaya da devam ediyoruz. Arkamızda enkaz bırakmıyoruz. Bundan sonraki süreçte de Eskipazar’da önemli yatırımlar var” dedi.

SAYLAR : “LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR”
20150526AW425689_05AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ise, Abdülhamit han’ın dönemi ile şimdi dönemin aynı olduğunu söyleyerek, “ Abdülhamit Han’ı tahtan indiren 3’lü şimdiki 5’li çetenin devamı olanlar 9 yıl sonra Balkanlarda, Ortadoğu’da Afrika’da dağıldı.

Anadolu Kurtuluş savaşı ile kurtuldu. Abdülhamit han’ın dönemi ile şimdiki dönem arasında hiç fark yok. O dönem Abdülhamit hanın 33 yıldır Osmanlı topraklarında savunduğu fikir ve millete hizmet aşkı şuan ki AK parti ile hiç farkı yok. Osmanlının ayak bastığı her yeri AK Parti yeniden imar ediyor. Asıl milliyetçi biziz. O dönemde Abdülhamit hanı tahtan indirenler, şimdi 13 yılda Türkiye’nin büyümesi ve gücünden korkanlar AK Parti iktidarını yıkmak için yeniden meydanlarda.

28 Şubat sürecinde meydanlarda olanlar yine meydanlarda. Biz her yere hizmet edeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugün AK parti’nin karşısında şer güçler var. Tüm partiler bu güçlerle birlik yapmış AK Parti’yi yıkma iktidardan indirme hesapları var. AK Parti düşmanlığı için Doğru Perinçek ile kolla gezenler Alparsan Türkeş’in kemiklerini sızlatıyor.

MHP’nin adayı çıkmış ‘onlara nasıl muhalefet milletvekili olacağımızı göstereceğim’ diyor. Senin iktidar derdin yok ki. Senin Karabük ile ilgili projelerin ne, önce onları açıkla. CHP VE MHP Genel Başkanları Karabük’e geldi ne söz verdiler, hiç. Başbakanımız geldi neler yapacağımızın sözünü verdi. Birinin derdi yüzde 35, diğerinin derdi oyunu korumak öbürünün ise derdi barajı geçmek.

Tek ortak dertleri ise AK Parti’nin yeniden iktidara gelmemesi. 13 senede Karabük’e yaptığımız 208 tane yatırımlarımız var. Yeni dönem için 78 tane yeni yatırım projelerimiz var. Muhalefetin Karabük’e ve ilçelerine yapacağı ne projesi var onları söylesin. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Sadece İsmetpaşa bölgesinde şuna 4 milyon 600 metrekare arazi üretildi.

Bu arazide 3 milyon 600 bin metre alan üzerine taahhüt var. KARDEMİR’in kullandığı alan 2.2 milyon metre kare yani 1,5 kat büyüklüğünde yatırım yapacak firmalar var. Burası başladıktan 5 yıl sonra kimse Eskipazar’ı tanıyamaz. Destek verin Eskipazar ve Karabük büyüsün gelişsin” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Dursun Baş, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal’a Eskipazar’a yaptıkları hizmetlerinden ötürü sarı travertenden yapılmış ‘Altın Şehir Eskipazar’ yazılı ayna hediye etti.

Belediye Başkanı tarafından duası yapılan projeler protokol tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.

Editör: Haber Merkezi