MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ADEM KAR, ESKİPAZAR’DA ADETA MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI


 

kar_eskipazar-ana-foto

Seçim çalışmaları çerçevesinde Eskipazar'a giden Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Adem Kar, Eskipazar’da milletvekili gibi karşılandı.

4 yıl doktorluk yaptığı yer olan Eksipazar’da vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar, kendisine gösterilen coşkulu karşılama ve yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

İlçenin pazarı olması nedeniyle pazarcı esnafı ve pazara gelen köylülerle tek tek görüşen MHP Milletvekili adayı Adem Kar, beraberinde bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile birlikte daha sonra ilçe merkezinde bulunan esnafları da ziyaret etti.

Eskipazar’da ki ziyaretlerinde milletvekili gibi karşılanan Adem Kar, ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada şu görüş ve düşüncelere yer verdi;

“Eskipazar’ın benim için çok önemi vardır. Burada dört yıl doktorluk görevinde bulundum. İlçe halkımızın ve esnafımızın beni coşkulu bir şekilde karşılamaları ve samimi yaklaşımları çok memnun etti. Demek ki bizler zamanında görevimizi yaparken Eskipazar’a bir şeyler vermişiz. Eskipazar halkı yapılan hiçbir iyiliği unutmaz.

Görev yaptığım sürece mesai düşünmeden gece gündüz, gece yarıları onların yanında oldum. Eskipazar’ın birçok köyüne gidip onların hastalıkları ile ilgilendim, ekmeklerini yedim, sularını içtim. Bugün de tekrar onların karşısına milletvekili adayı olarak çıktım. Eskipazar halkı inşallah 1 Kasım tarihinde Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarına oy vererek, bizleri meclise göndereceklerdir” dedi.

kar_eskipazar-sevim

EŞİ, ECZACI SEVİM KAR’DA ESKİPAZAR GEZİSİNDE YER ALDI

Dr. Adem Kar’ın Eskipazar’da Doktorluk yaptığı 90’lı yıllarda Eskipazar’da tanışıp evlendiği Eczacı Sevim Kar da, eşinin seçim çalışmalarına memleketi Eskipazar’a gelerek, destek verdi.

Adem Kar’ın kayınpederi, Sevim Kar’ın babası rahmetli Veli Özden, Eskipazar merkez mahallesinde 20 yılı aşkın muhtarlık yapan ve o yıllarda Eskipazar siyasetinde ön sıralarda yer alan bir kişi olarak bilinirdi.



 

Editör: Haber Merkezi