230714mebMilli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak Ankara’ya atanan Karabük İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında veda ziyaretinde bulundu.

Gürpınar’a bundan sonraki görev yerinde başarılar dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “İlimizde görev yaptığınız yaklaşık üç yıl boyunca Üniversite ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak birçok ortak projeye gerçekleştirdik. Özellikle Üstün Yetenekli Çocuklarımızın tanılanmasında Milli Eğitim camiası olarak bizlere vermiş olduğunuz destekler yadsınamaz. Bilindiği gibi Karabük, eğitime çok önem veren ve eğitimi destekleyen bir şehir. Sizin de Karabük’te eğitim alanında yapmış olduğunuz güzel projelerinizin var olduğunu biliyoruz. Hemen hemen gittiğiniz her yerde birçok projeye imza attınız. Umarım bir sonraki görev yerinizde de güzel işlere imza atar, ülkemizi eğitim alanında daha da ilerilerİ taşırsınız.” dedi.

Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar ise, “Karabük’te bulunduğum süre içerisinde Karabük Üniversitesi’nin hızlı gelişimine ve imza atmış olduğu birçok ilke şahit olmaktan çok mutlu oldum. Tabi ki, bu gelişimde sizin gayretli çalışmalarınız ve becerilerinizin çok büyük katkısı var. Karabük Üniversitesi sadece bugünün gençlerine eğitim veren değil aynı zamanda da üstün yetenekli öğrencileri keşfedip geleceğin liderlerini, bilim insanlarını ve sanatçılarını şimdiden yetiştirmeye başlayan da bir Üniversite. Bilindiği gibi bugün Türkiye’nin İlk ve tek sürdürülebilir Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine sahip üniversitesi yine Karabük Üniversitesi. Bugüne kadar sizin öncülüğünüzde birçok güzel projeye imza attık. Eğitime vermiş olduğunuz bu sonsuz destek için size çok teşekkür ederim. Sizi ve Karabük’ü hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.
Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Editör: Haber Merkezi