KARABÜK’TE ‘YÜZ İYİ YÜREK DEMEK, YÜZ GÜLEN ÇOCUK DEMEK’ PROJESİ İLE 100 ÇOCUĞU GİYDİRDİLER


 

20150715AW478233_01Karabük Erzurumlular Derneği tarafından başlatılan ‘Yüz İyi Yürek Demek, Yüz Gülen Çocuk Demek’’ projesi ile yetim ve durumu olmayan 100 çocuğu sevindirdi.

Ramazan bayramı öncesi çocukları sevindirme adına geçen yıl başlattıkları ‘Bayramda Yüzü Gülen Çocuklar’ adıyla proje yapan Karabük Erzurumlular Derneği bu yılda ‘Yüz İyi Yürek Demek, Yüz Gülen Çocuk Demek’’ projesi yaptı.

Sosyal medya üzerinden yapılan kampa ile Karabük ve Türkiye’nin çeşitli ilinden kampanyaya maddi yardımlar yapıldı. Toplanan paralarla isimleri tespit edilen 100 çocuk için ayakkabı ve kıyafet alınarak dağıtımı yapıldı.

Karabük’ün sevilen radyo programcılarından ve Erzurumlular Derneği Başkanı İbrahim Bedir, “Sosyal sorumluluk projemize katkıda bulunan iyi yürekli hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza ihtiyaç sahibi olan yetimlerin yüzlerinde mutluluk oldukları için teşekkür ediyorum. İnşallah bunu kurban bayramı ve diğer bayramlarda yapmayı arzuluyoruz.

Gelecek yıl gel bu sayıyı daha da çoğaltarak Karabük’ün ilçelerindeki yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedefliyoruz. Karabük’te Erzurumlular Derneği oalrak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin gereğini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz.

Derneklerin öncelikli amacı kendi üyeleri ve yaşadıkları kentteki ihtiyaç sahibi insanlar için sosyal sorumluluk projeleri düzenleyerek bunları gerçekleştirmektir. Bizde bu yolda iki yıldır çaba sarf ediyoruz.

20150715AW478233_03İki yıldır gerek Karabük gerek yurt dışı gerekse Türkiye’nin değişik illerinden düzenlediğimiz bu sosyal sorumluluk projelerine gönüllerince destek veren herkese yardımları ulaştırdığımız bu çocuklarımız adına teşekkür ederiyoruz.

Bu sevile ile tüm hemşehrilerimizin Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim ” dedi.