HÜSEYİN ERER, ADAY ADAYLARINA ÇEKTİĞİ SMS İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPTI


 

ererden-sms-aciklamasi

Karabük Belediye Eski Başkanı Hüseyin Erer, geçtiğimiz Cuma günü cep telefonlarına çektiği anlamlı SMS ile ilgili bir açıklama yaptı.

Erer açıklamasında telefon rehberimde bulunan her kese her Cuma günü güzel söz ve dualar ile dolu SMS attığını belirtti ve açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

"Bilindiği Üzere uzunca bir süredir mübarek Cuma günleri telefon defterimde kayıtlı bulunan dostlarıma güzel sözler ve hayır duaları içeren mesajları, dostlarımın gönlünü hoş etmek ve hayır dualarını almak için guruplar halinde göndermekteyim.

29  Kasım Cuma günüde yine böyle bir mesajı atmaya başladım ve o sırada bir telefon geldi, evden çıkmak durumunda kaldım. Bu arada içlerinden AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday adaylarının olduğu (Kemal Karadeniz hariç) yaklaşık 150 kişinin bulunduğu bir guruba atmış olduğum mesajlar gitmiştir.

Daha sonra basında çıkan bazı haberleri gördüm ve rutin olarak yaptığım bu iş yalnızca aday adaylarına gönderilmiş gibi bir algı oluşmasına sebep olduğunu müşade ettim. Mübarek Cuma günleri gönderdiğim bu mesajların bu güne özel olmadığı herkes tarafından bilinmekte olup kesinlikle başka bir anlamı bulunmamaktadır.

Ayrıca AK Parti Karabük teşkilatları içinde hiç kimse ile herhangi bir kırgınlık veya husumet içinde değilim ve partimizin adayı kim olursa olsun destekleme gibi bir görevimiz olduğunu bilmekteyim."

Hüseyin Erer’in çektiği ve tartışmalar neden olan SMS metni şöyleydi;

“Uğradığınız haksızlığın hesabını soramadığınızda üzülmeyin… Zira bazı hesapları sorma kuvvet ve kudreti yalnızca ALLAH’a aittir. Hayır ve Bereket dolu Cumalar… Hüseyin Erer”