AK PARTİ KARABÜK İL VE İLÇE BAŞKANLARI DÜNKÜ GRUP TOPLANTISI SONRASI, CUMHURBAŞKANI ADAYI VE BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜ


 

erdogandan-selam

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları AK Parti Gurubuna katıldılar.

Gurup toplantısında Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledikten sonra, kısa da olsa bir görüşme imkanı buldular.

Karabük Milletvekili Osman Kahveci'nin, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in de bulunduğu görüşme ile ilgili, Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar şunları söyledi;

“Sayın Başbakanımız, Karabük’e selamlarını iletti ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yurt sathında en fazla oyu Karabük’ten beklediğini belirtti. Bizler de Karabük’ün menfaatlerini göz önünde bulundurarak bu sözü kendisine verdik. Biliyor ve inanıyoruz ki hemşerilerimiz de bizi destekleyeceklerdir. Karabük’ün gelişmesi ve daha fazla yatırımların gelmesi için vatandaşlarımız 10 Ağustos seçimlerinde oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a vererek bizim elimizi güçlendireceklerdir.”

Editör: Haber Merkezi