CHP KARABÜK ADAYI ERDOĞAN DİNÇEL “1 KASIM’DA TÜRKİYE’DE İKTİDARA, KARABÜK'TE BİRİNCİ PARTİ OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ”


 

chp-17102015-1

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Adayı Erdoğan Dinçel, Safranbolu'da halk pazarını gezdi.

Hem esnafın, hem de pazardaki halkın sorunlarını dinleyen Dinçel, "1 Kasım'dan sonra CHP İktidara gelecek ve sorunlar bir-bir bitecek." dedi.

“EMEKLİNİN YÜZÜ CHP İKTİDARINDA GÜLECEK”

Pazarda halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Dinçel, bir emeklinin konuşması dikkatlerden kaçmadı. Emekli vatandaşın "Bu gördüğünüz pazar sepeti artık dolmuyor. Bir gün aç, bir gün tok geziyoruz. İktidar emekliler ile ilgilenmiyor." Şeklindeki şikayet dolu konuşmalarına karşılık Erdoğan Dinçel, şu açıklamaları yaptı;

"Biz sözümüzün eriyiz, iktidara geldiğimiz ilk bir ay içinde, Emekliler her Kurban ve Ramazan Bayramında çift maaş alacak. Emekliler arasındaki adaletsizliği giderecek olan intibak yasasını çıkartacağız. Emeklilerden ilaç alımı esnasında eczaneler tarafından emekli maaşından kesilmek üzere alınan muayene ve ilaç katılım payını kaldıracağız.

Emekli bizim başımızın tacıdır. Onlar yıllarca bu ülkeye hizmet vermiş ve ne çalıştığı zaman, ne de emekli olunca maddi sıkıntıları ile ilgili çalışmalar yapılmadı. CHP iktidarında bu olmayacak. Buradan söz veriyorum."

Safranbolu Öğretmen Evinde, öğretmenler ile buluşan CHP adayı Erdoğan Dinçel, ardından Safranbolu esnafını ziyaret etti. Esnafa CHP'nin projelerini anlattı.

Esnafın bu projeler karşısında verdiği tepkilerden memnun olan Dinçel, "1 Kasım'da hem Karabük'te,  hem de Türkiye'de birinci parti olacağız."

chp-17102015-2“CHP GENÇLERİN VE ÖĞRENCİLERİN UMUDUDUR”

CHP Karabük Milletvekili Adayı Avukat Erdoğan Dinçel, günün seçim çalışmalarında son olarak gençler ile bir araya geldi ve öğrencilerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini ortaya koydu.

Özellikle Karabük ve tüm Türkiye'de de öğrencilerin başlıca sorunu olan barınma sorununa önemli bir söz veren Dinçel konuşmalarını şöyle sürdürdü;

“CHP iktidarının ilk bir senesinde hiç bir öğrenci yurtsuz kalmayacak. Hatta bu yurt odaları maksimum 2 kişilik olacak. Diplomalı İşsizlik ortadan kalkacak. Öğrenim süresince alınan kredi borçları, iş buluncaya kadar ertelenecek” diye konuştu.