AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI ÖMER AYAR “ SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”


 

tayyip-karabuk-1


AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Mart Çarşamba günü Karabük’te miting yapacağını açıkladı.

Ayar, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, teşkilatın her kademesiyle seçimler için çalıştıklarını söyleyerek, “Sayın Başbakanımız seçim gezileri kapsamında Karabük’e de gelecek. Bunla ilgili biz yakın zamanda davetiyelerimizi bastırıp, dağıtmaya başlayacağız. 26 Mart Çarşamba günü saat 14:00’te Başbakanımız gelip Karabük'te mitingini yapacak. Bunu da buradan tüm Karabüklülere ilan etmiş olalım. Bir aksilik olmazsa 26 Mart Çarşamba günü Genel Başkanımız, Başbakanımız Karabük'te mitingini yapacak. Bizde çalışmalarımıza başladık. Miting alanı konusunda da Valilikten herhangi bir bilgilendirme olmadı. O bilgilendirmeye göre nereyi uygun görürlerse mitingimizi yapacağız” dedi.

20140304AW024608_01Şehrin parti bayraklarıyla süslenmesinin görüntü kirliliği oluşturacağından seçim büroları dışında hiçbir yere bayrak asmadıklarını da anlatan Ayar, “Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlemiş olduğu tarzda kurallara uyuyoruz. Bu da şehrimiz adına güzle bir durum olduğunu düşünüyorum. Kirli ve dağınık bir görüntü meydana çıkmıyor. Burada seçim büroları süslenebilir; ama cadde süslemesi artık yok. Bizde Karabük'te buna uyuyoruz. Böylelikle daha temiz ve daha nezih bir seçim ortamının oluştuğuna inanıyoruz. Olur olmaz her yeri süslemenin, halkı rahatsız etmenin bir anlamı yok. Bu şekilde temiz bir seçim çalışmasının yürüdüğüne inanıyoruz. Seçim yaklaştıkça bizde her gün çalışmalarımızın dozajını biraz daha arttırıyoruz. Bütün kademelerimiz ile birlikte sahaya indik ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi ki bu seçim çalışmalarımızın semeresini de göreceğimize inanıyoruz. Yapılan bu çalışmalar neticesinde her gün seçmen konusunda da bir değişim olduğunu gözlemleme olanağına sahibiz. İnşallah biz 30 Mart'ın AK Parti adına Karabük Merkez İlçede güzel bir gün olacağına inanıyoruz. Arzu ettiğimiz havayı her gün biraz daha yakalıyoruz. Tabi bir siyasi parti olarak tüm kademeleriyle ortak ve müşterek tüm araziye dağılmış bir şekilde bir seçim çalışması yapabilmek her partiye nasip olmuyor. Biz tam bir birlik ve beraberlik içerisinde her kadememiz kendi payına düşen görevi harfiyen yerine getirerek arazide aktif bir çalışma sürdürüyoruz. Ben bu güzel vesile nedeniyle Karabük huzurunda tüm teşkilatlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bir seçim hem de bir yerel seçim olmasına rağmen teşkilatlarda hiçbir sorun yaşamadan arazide herkes görevini aktif olarak yerine getirebiliyor olması her siyasi partiye nasip olacak bir çalışma sistemi değildir. Biz ezelden beri gelen bu çalışma sistemimizi AK Parti olarak sürdürüyoruz. 30 Mart'ta da bununu güzel neticelerini alacağımıza inancımız sonsuzdur. AK Partimize, bizlere Karabük'ün genelinden de güzel bir teveccüh var" dedi.

Muhtar adaylarının siyasi parti isimleri zikrederek çalışmalar yaptığı konusunda duyumlar alındığı sorusuna ise Ayar, "Bizim çalışma sistemimizin ve tavsiyelerimizin içerisinde muhtarlıkla siyasi partileri asla örtüştürmemek gerektiğini her zaman söylüyor ve bahsediyoruz. Bugüne kadar bizim kulağımıza gelmiş bir çalışma sistemi yok; ama bunu paylaşalım. Eğer bizim siyasi partimizi muhtarlar kendi isimleri ile beraber zikrediyorlarsa bunu da doğru bulmuyoruz. Çünkü muhtarlık ayrı bir şey, siyasi partilerin yapacağı seçim ayrı bir şeydir. Muhtarlığı seçim ile beraber örtüştürmek, onunla beraber anmak bunlar çok doğru bulmuyoruz” ifadesinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi