-          KARABÜKLÜ İŞADAMI VE CHP ÜYESİ ERDAL DEMİR CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE ÖZEL BİR GÖRÜŞME YAPTI


erdaldemir-kemal

Geçtiğimiz yıl geniş bir grupla CHP’ye katılım yapan Karabüklü işadamı Erdal Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile özel bir görüşme yaptığını belirtti.

Geçtiğimiz Salı günü parti grubu toplantısı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’deki makamında özel bir görüşme yapan Erdal Demir “Yaklaşan yerel seçimler öncesi, partim adına Karabük’teki bazı endişelerimi Sayın Genel Başkanımla paylaştım.” Dedi.

Karabük Yerel TV’lerinden BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın yönetiminde bulunduğu Türkiye İletişimciler Konfederasyonu (TİKON) randevusundan önce görüşme yapan Erdal Demir, görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ile daha önce görüşme randevusu alan TİKON Heyeti ve Mehmet Çetinkaya ile CHP Genel Başkanı makamında karşılaşınca, yaptığı özel görüşmeyi de basınla paylaştı.

Erdal Demir “Sayın Genel Başkanımla sık olmamakla birlikte görüşme yapıyorum. Bu üçüncü görüşmem. Yaklaşan yerel seçimler öncesi Karabük’te CHP adına bazı endişelerimi paylaşma gereği duydum. Önce grup toplantısına katıldım ve daha sonra TBMM’deki makamında bir görüşme yaptım. Görüşmenin içeriğinde Karabük’ün belli başlı önemli sorunlarını aktarmam var. Ama Sayın Genel Başkanımla yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP’nin Karabük’teki durumunu konuştuk. Yerel seçimlerde başarıyı yakalayabilmek için neler yapılması gerektiğinin fikir teatisini yaptık. CHP’nin Karabük’teki durumundaki bazı endişelerimi paylaştım ve bu endişeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk.” Diye konuştu.

CHP içinde kendisi ile ilgili bazı rahatsızlıklar olduğu dedikodusuna da değinen Erdal Demir “Daha önceki İl Başkanı Bayram Karadağ döneminde adeta ‘küçük olsun, benim olsun” zihniyeti ile karşılaştım ve istenilmiyorsun havasını sezdim. Şu anki İl Başkanımız sayın Zeki Karadayı çok iyi niyetli bir insan, kucaklaşmayı seven ve bir şeyler yapmak için uğraşan birisi. Kendisine de ölçümüz oranında destek vermeye kararlıyım. Benim için önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. İsimler gelici, geçici, parti kalıcı. Bu düşünce çerçevesinde partimin başarısında neler yapabilirim hesabındayım. Kim ne derse desin, benim için önemli değil. Çünkü başta Sayın Genel Başkanım olmak üzere birçok kişi partim adına taşıdığım heyecanı bana ifade ediyorlar.” Diye konuştu.

Görüşmenin içeriği ve ayrıntıları hakkında pek fazla açıklama yapmak istemeyen Erdal Demir “CHP’nin önümüzdeki seçimlerde başarılara atacağı imzayı hep birlikte göreceğiz. Karabük’te kimsenin beklemediği bir çıkış yapacağız.” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi