AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ENVER MALKOÇ GİTTİĞİ HER YERDE SICAK BİR ŞEKİLDE KARŞILANIYOR


 

enver-10.03

 

AK Parti Karabük Milletvekili aday adaylarının arasında iddialılarından olan Enver Malkoç, ekip arkadaşları ile ziyaret ettiği Karabük İlim Yayma Cemiyeti ve Memur – Sen’de oldukça kalabalık üyeler tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Önce İlim Yayma Cemiyeti Karabük Şubesi’ni ziyaret eden Malkoç, Başkan İlyas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Memur-Sen Karabük şubesinde oldukça kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Enver Malkoç, Başkan Zeki Öz, yönetim kurulu ve diğer üyelerle görüşmelerde bulundu.

Çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini söyleyen Malkoç, Genel seçimlerde neden aday adayı olduğu ve diğer siyasi konularda açıklama yaptı ve sendika mensupları ile görüşmelerini gerçekleştirdi.

Malkoç, seçim gezilerinin hızlı bir şekilde sürdüğünün de altını çizerek “AK Parti’de sadakat, güven ve çalışkanlık ilkeleri doğrultusunda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Seçim çalışmalarım 7 Nisan2a kadar devam edecek. Allah nasip eder aday listesinde yer alırsam, daha yoğun bir şekilde çalışmamız yine sürecek, listede yer almamamız söz konusu olursa 7 Haziran2a kadar çalışmalarımızdan hiçbir eksilme olmayacaktır.” dedi

 

Editör: Haber Merkezi