AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ENVER MALKOÇ SEÇİM ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE HER YERE GİDİYOR


 

MALKOÇ “AMACIMIZ ÖNCE AK PARTİNİN EN FAZLA OYU ALABİLMESİ İÇİN ÇALIŞMAKTIR”


 

encer-malkoc-19.03

 

AK Parti’de aday listelerinin belirlenmesine daha 20 gün gibi bir süre olmasına rağmen, Karabük Milletvekili Aday Adayı Enver Malkoç seçim çalışmalarını aynı hızda yürütüyor. Çeşitli ziyaretlerde bulunan Malkoç, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u, Ensar Vakfını ve İlim Yayma Cemiyetini ziyaret etti.

Bu ziyaretlerin yanı sıra, çeşitli yerlere de ziyaretlerde bulunan Enver Malkoç “20 güne kadar tüm yurt genelinde olduğu gibi Karabük’te de aday listeleri belirlenecek. Fakat bizim amacımız önce AK Parti’nin 7 Haziran Genel seçimlerinde bir fazla oy nasıl alabilir yönündedir. AK Parti’den kimlerin aday olması önemlidir ama daha da önemlisi en fazla oyu almaktır.” Diye konuştu.

Safranbolu Belediye Başkanlığı ziyaretini değerlendiren Malkoç “Sayın Belediye Başkanımızı ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik ve kendisinden de genel seçimlerde en fazla oyu almak için ne yapılabilir yönünde deneyimli bilgilerine başvurduk” dedi.

Ensar Vakfı ve İlim Yayma Cemiyetini de ziyaret ettiğini belirten Enver Malkoç “Bu tür toplum yararına çalışan vakıf ve derneklerimiz önemli yerlerdir. Bunların rızasını ve dualarını almakta bizim için önemlidir.” Dedi.

Enver Malkoç seçim ziyaretlerinin ve çalışmalarının aralıksız devam edeceğinin de altını çizerek “7 Nisan’da aday listeleri belli olacak. Aday olsak da olmasak da bizim görevimiz seçim gününe kadar devam edecektir.” Dedi.